Paul de Leeuw en Frans Bauer in Villa Felderhof

Geplaatst op wo 26 dec 2007 om 14:12

In het programma Villa Felderhof van Rik Felderhof logeert een verrassende combinatie van bekende Nederlanders in een villa aan de Côte d’Azur. Vanavond op tweede kerstdag zijn Frans Bauer en Paul de Leeuw te gast. Paul vertelt openhartig over zijn twee geadopteerde kinderen (“Ik heb een rijk leven en dan ook nog twee kinderen, wat ik nooit voor mogelijk heb gehouden“) en Frans blikt terug op zijn jeugd in het woonwagen- kamp en praat met liefde over zijn gezin en zijn zangcarrière.

Een beetje geluk is meer waard dan een kilo verstand“, zegt Frans Bauer. Over zijn jeugd zegt Frans: “In mijn jeugd wilde ik altijd naast mijn goudvis slapen.”

Hilarische momenten worden in deze Villa Felderhof afgewisseld met diepgaande gesprekken over geloof, opvoeding en de dood. De NCRV: “Het plezier en de chemie is gedurende de gehele uitzending voelbaar. Zij zingen samen Franse chansons en Paul leert Frans op zijn eigen humoristische wijze een tonijnsalade te maken.

Paul doet zich voor als de manager van Frans die ook in de haven van St.Tropez in grote getale handtekeningen uitdeelt en met fans op de foto gaat.
9 Reacties op “Paul de Leeuw en Frans Bauer in Villa Felderhof”


 1. Anoniem

  Lijkt me een hele leuke uitzending

 2. Big-fan van Paul

  Ik ga vanavond kijken lijkt mij erg leuke uitzending !

 3. Anoniem

  Nee dit lijkt mij niets. Ik snap best wel dat die felderhof door de interessante mensen heen is, maar dan moet je gewoon stoppen. Nu begint het een beetje een freakshow te worden van een zigeuner en een homo met Downs syndroom

 4. winnie

  Lijkt me ook erg leuk, ik kijk het zeker.

 5. Siem

  Kijk het denk ik wel een keer op Uitzendinggemist.nl

 6. Grobber

  Leuke uitzending en met fantastische cijfers.

 7. Ronald

  Ik hou helemaal niet van Frans Bauer, maar ik vind dit toch erg amusant. Leuke uitzending.

  “En nu maar hopen dat we niet snel doodgaan anders worden we weer herhaald” ;o)

 8. anneke

  ik hoop dat ie nog een keer herhaald ,
  wordt want ik heb hem helaas niet gezien
  en ik wou hem zo graag zien
  leek me erg lachen.

 9. Chiel

  Reactie op anneke: Deze week.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.