Paul de Leeuw en Frans Bauer in Villa Felderhof

In het programma Villa Felderhof van Rik Felderhof logeert een verrassende combinatie van bekende Nederlanders in een villa aan de Côte d’Azur. Vanavond op tweede kerstdag zijn Frans Bauer en Paul de Leeuw te gast. Paul vertelt openhartig over zijn twee geadopteerde kinderen (“Ik heb een rijk leven en dan ook nog twee kinderen, wat ik nooit voor mogelijk heb gehouden“) en Frans blikt terug op zijn jeugd in het woonwagen- kamp en praat met liefde over zijn gezin en zijn zangcarrière.

Een beetje geluk is meer waard dan een kilo verstand“, zegt Frans Bauer. Over zijn jeugd zegt Frans: “In mijn jeugd wilde ik altijd naast mijn goudvis slapen.”

Hilarische momenten worden in deze Villa Felderhof afgewisseld met diepgaande gesprekken over geloof, opvoeding en de dood. De NCRV: “Het plezier en de chemie is gedurende de gehele uitzending voelbaar. Zij zingen samen Franse chansons en Paul leert Frans op zijn eigen humoristische wijze een tonijnsalade te maken.

Paul doet zich voor als de manager van Frans die ook in de haven van St.Tropez in grote getale handtekeningen uitdeelt en met fans op de foto gaat.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen