Nance presenteert Dancing Queen alleen

Het ‘Gouden Duo’ van SBS is voorlopig uit elkaar. Nance presenteert de nieuwe talentenjacht Dancing Queen zonder haar vaste collega Gerard Joling. Dat meldt De Telegraaf vandaag. “Ik ben wel gevraagd, maar ik heb het gewoon te druk“, zegt Gerard. Nance geeft toe dat ze Gerard zal missen tijdens Dancing Queen van SBS 6. “Mensen hebben ons nu anderhalf jaar samen gezien“, zegt ze. “Maar ik heb al een hele solocarrière als presentatrice gehad. Dit is terug naar mijn basis.

Nance heeft zin in haar nieuwe klus: “Op mijn vierde begon ik met klassiek ballet, daarna deed ik popballet. Mijn hele leven bestond uit dansen. Ik heb er álles mee.

Of Gerard en Nance weer terugkeren als duo bij SBS, is volgens de zanger en presentator nog niet helemaal duidelijk. “De rek is wel even uit Sterren dansen op het IJs, denk ik. Misschien moeten we maar een jaartje overslaan.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen