Meezingfilms Annie en The Sound of Music bij RTL 4

Net als vorig jaar, brengt RTL 4 vandaag tijdens Eerste Kerstdag de karaokever- sies van de films ‘Annie’ en ‘The Sound of Music’ op de buis. De musicals wor- den niet alleen voorzien van Nederland- se ondertiteling, maar zodra de liedjes worden ingezet ook van de originele Engelstalige song text in karaokevorm. The Sound of Music was vorig jaar met 1,2 miljoen kijkers na het NOS Journaal de best bekeken uitzending op Eerste Kerstdag. De film is dit jaar op hetzelfde tijdstip te zien.

De meezingmarathon gaat vandaag om 15.45 uur van start met de musicalfilm Annie. Fans kunnen dan naar hartelust meezingen met onder andere de tijdloze klassiekers Tomorrow en It’s A Hard Knock Life. Om 18.00 uur kan de kijker even op adem komen en de stembanden sparen tijdens Editie NL, RTL Boulevard, RTL Nieuws en Goede Tijden Slechte Tijden. Maar om 20.30 uur moeten de keeltjes weer gesmeerd zijn voor het tweede deel van RTL 4 Christmas Sing Along, want dan gaat The Sound Of Music van start. Meejodelen met de familie Von Trapp op Do-Re-Mi en Edelweiss en nog veel meer nummers zorgen voor een muzikale kerst bij RTL 4.

Op zeven van de tien grootste tv-zenders is op Eerste Kerstdag in de avonduren een film te zien. The Sound of Music won vorig jaar de kijkcijferstrijd tussen de film. The Santa Clause 2 werd tweede met 1,1 miljoen kijkers, Lord of the Rings 2 derde met 857.000 kijkers en Sissi vierde met 745.000 kijkers.

SBS 6 zendt ook vanavond The Santa Clause 2 uit (om 18.35 uur) en de KRO brengt om 18.10 uur de dramafilm Sissi op de buis bij Nederland 1.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen