Meezingfilms Annie en The Sound of Music bij RTL 4

Geplaatst op di 25 dec 2007 om 12:06

Net als vorig jaar, brengt RTL 4 vandaag tijdens Eerste Kerstdag de karaokever- sies van de films ‘Annie’ en ‘The Sound of Music’ op de buis. De musicals wor- den niet alleen voorzien van Nederland- se ondertiteling, maar zodra de liedjes worden ingezet ook van de originele Engelstalige song text in karaokevorm. The Sound of Music was vorig jaar met 1,2 miljoen kijkers na het NOS Journaal de best bekeken uitzending op Eerste Kerstdag. De film is dit jaar op hetzelfde tijdstip te zien.

De meezingmarathon gaat vandaag om 15.45 uur van start met de musicalfilm Annie. Fans kunnen dan naar hartelust meezingen met onder andere de tijdloze klassiekers Tomorrow en It’s A Hard Knock Life. Om 18.00 uur kan de kijker even op adem komen en de stembanden sparen tijdens Editie NL, RTL Boulevard, RTL Nieuws en Goede Tijden Slechte Tijden. Maar om 20.30 uur moeten de keeltjes weer gesmeerd zijn voor het tweede deel van RTL 4 Christmas Sing Along, want dan gaat The Sound Of Music van start. Meejodelen met de familie Von Trapp op Do-Re-Mi en Edelweiss en nog veel meer nummers zorgen voor een muzikale kerst bij RTL 4.

Op zeven van de tien grootste tv-zenders is op Eerste Kerstdag in de avonduren een film te zien. The Sound of Music won vorig jaar de kijkcijferstrijd tussen de film. The Santa Clause 2 werd tweede met 1,1 miljoen kijkers, Lord of the Rings 2 derde met 857.000 kijkers en Sissi vierde met 745.000 kijkers.

SBS 6 zendt ook vanavond The Santa Clause 2 uit (om 18.35 uur) en de KRO brengt om 18.10 uur de dramafilm Sissi op de buis bij Nederland 1.
16 Reacties op “Meezingfilms Annie en The Sound of Music bij RTL 4”


 1. Tjedde

  Altijd leuk de sing a long versies van die films. Heerlijk! Maar volgend jaar wel andere films graag, deze kennen we nu wel.

 2. Chiel

  Ik geloof dat ik ’n flashback krijg…

 3. Anoniem

  de hele debiele RTL familie zit vanavond als een stelletje gekken voor de buis te zingen.
  Hier moeten ze een reportage van maken, dat zou het programma van het jaar worden.
  Eindelijk een soort idols maar dan voor zotjes.

 4. Siem

  @ Chiel
  Je bedoelt een déjà vu?

 5. !#Michael#!

  Nou ik vind 1x per jaar een sing a long op RTL4 beter dan 3x in één jaar Harry Potter op SBS6. Er zijn zoveel films die vaker dan één keer per jaar op tv zijn, leuk dat RTL4 een sing a long al deze elk jaar aan het uitzenden is, leuke traditie :)

 6. Martijnjdd

  Lekker goedkoop van RTL. Zelfs de promo’s zijn in de herhaling gegooid, want Jan Smit zingt een deuntje mee.
  Groot voordeel is dat je dit jaar opnieuw niets mist op teevee en kan de beeldbuis opnieuw uitblijven Eerste kerstdag.

 7. HP1

  the sound of music komt 1 keer per jaar
  harry potter is zo uitgemoken bij sbs (ze melken alles uit het is te achterlijk voor woorden)
  sbs is als een vieze vervelende schimmel die steeds terug lijkt te komen
  ze mogen blij zijn dat ze super filmrechten hebben maar om 3 keer in een jaar dezelfde film te doen gaat mij een beetje tever

 8. Chiel

  Q: Je bedoelt een déjà vu?

  Nee, het bericht stond er vorig jaar ook.

 9. Tjedde

  @Siem

  Een flashback is hetzelfde als een Deja vu

 10. Sissi

  Ik zie liever mezelf voor de 80ste keer op Nederland 1!

 11. Tetje

  Maar we hadden toch ooit van die zotjes op tv, de Royl family.
  Prachtige televisie.

 12. Tetje

  Nou Sissy ga nou maar een keer deaud.

 13. Chiel

  Hebben we zulke leuke (kerst) films thuis op DVD en wat willen ze zien…
  Harry Potter (voor de 3e keer) en…… Flodder. T is toch niet te geloven! :)

 14. Anoniem

  RTL neemt definitief afscheid van de gooi naar kijkcijfers… sorry maar als je voor de zoveelste keer met dezelfde films komt als ‘sing along’ (u weet wel, wat Disney voor de kleine kindertjes doet) en daar ook nog meermaals een persbericht voor uitgeeft als RTL zijnde terwijl men eigenlijk gewoon de kerst van vorig jaar op repeat heeft gezet en volgende week op oudjaarsavond met maar twee programma’s komt tussen GTST en middernacht en je van 1 van die programma’s als TV makers inmiddels weet dat het kijkcijfer met 100% zekerheid tegen gaat vallen dan geef je daarmee aan niet langer het kijkcijfer belangrijk te vinden… als de programmering van RTL deze feestdagen het beste is wat The Family of Stations kan bedenken dan verwacht ik absoluut geen verbazing bij RTL omtrent de tegenvallende resultaten maar volledige begrip en respect voor het wegblijven van de kijkers…. er zullen vast mensen een andere opvatting hebben en het allemaal geweldig vinden dat RTL voornamelijk oude troep en flops in de programmering heeft staan en wie is overtuigd van het tegenovergestelde moet de kijkcijfers maar in de gaten houden…. en dat ene succesje van Robert Ten Brink gaat echt niet al die andere tegenvallers rechtbreien… Wie van jullie gelooft oprecht nog dat RTL op oudjaarsavond een topscore neer zal zetten? Eerlijk zijn hè, gebaseerd op de feiten, staat RTL op oudjaarsavond in de Top drie? Of nog sterker, op Eén?

 15. mart

  Rtl kan inderdaad wel met meer grote shows komen en dan het liefst gepresenteerd door 1 van de toppers Ron brandsteder of robert ten brink zijn mensen met sfeer, martijn krabbe vind ik ook erg goed maar zorgt niet voor de familie sfeer en is daarom geschikt voor idols. Wendy van dijk moeten ze gewoon afscheid van nemen alles wat ze doet dat wordt een flop.
  Goede Presentatrices hebben ze bijna niet er kan wel eens een nieuwe bij wat mij betreft eigenlijkzijn alleen irene moors en daphne bunskoek goed.
  Maar kort samengevat: KOM MET MEER GROOT AMUSEMENT EN LAAT WENDY GAAN!

 16. Anoniem

  haha

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.