Jasper Stokvis commercieel directeur SNP Holding

Geplaatst op do 27 dec 2007 om 16:15

Jasper Stokvis is per 1 januari 2008 benoemd tot Directeur Commerciële Zaken bij SNP Holding BV, de houdstermaatschappij van René Stokvis Producties, 625 TV Producties, TVBV en S&V Fiction. Dat meldt de tv-producent vandaag. Door de nieuwe samenstelling hoopt SNP Holding crossmediaprojec- ten, al dan niet voortvloeiend uit nieuwe of bestaande tv-merken, krachtig neer te zetten. “Denk hierbij bijvoorbeeld aan concepten als ons succesvolle platform De Tuinruimers.

De 37-jarige Jasper Stokvis vervolgt over het programma De Tuinruimers: “Het is een veelbekeken tv-programma dat, geïntegreerd met narrowcasting en een roadshow, al jarenlang bewezen shoptraffic genereert. Een ander voorbeeld is onze inforealityserie Ik Vertrek, die dit seizoen structureel tussen de 1,5 miljoen en ruim 1,7 miljoen kijkers trekt, en waarvan binnenkort een boek uitkomt.

En op 7 januari komt Sudokidz op tv: onze nieuwe spelshow, waarin leerlingen uit groep 8 van de basisschool sudokupuzzels oplossen met vier gekleurde symbolen. Onder dit label verschijnen begin volgend jaar ook een puzzelboekje en bordspel.

In zijn nieuwe functie zal Jasper leiding geven aan alle commerciële activiteiten. Voortaan behoren naast de externe financiering van producties ook de verkoop van tv-programma’s aan zenders en omroepen en de exploitatie van tv-productiemerken mede tot zijn verantwoordelijkheid. Peter Adrichem blijft als Algemeen Directeur de algemene zaken van de onderneming behartigen.

Jasper is sinds 1999 verbonden aan SNP Holding en René Stokvis Producties (RSP). De laatste anderhalf jaar was hij Adjunct-directeur Commerciële Zaken. Jasper begon zijn carrière bij de tv-producent als Manager Commerciële Zaken. In die hoedanigheid zette hij de toonaangevende branded contenttak op.

Jasper Stokvis: “Vanuit mijn nieuwe functie kunnen we de positie van branded content verder uitbouwen. Door de groei van mogelijke afzetkanalen is er op dit gebied steeds meer mogelijk. Bovendien realiseert een toenemend aantal adverteerders zich dat branded content – dat de kracht van beeld, geluid en emotie combineert – in een totaal en doeltreffend media-offensief een essentiële rol speelt.

Hij vervolgt: “Evenzeer spreekt de mogelijkheid een boodschap op een redactioneel geïntegreerde en natuurlijke manier onder de aandacht te brengen, steeds meer adverteerders aan. Vandaar dat een groeiend aantal voor de inzet van non-spot en andere vormen van branded content kiest. Ook al omdat zenders extern gefinancierde programma’s in toenemende mate primetime uitzenden.
8 Reacties op “Jasper Stokvis commercieel directeur SNP Holding”


 1. Anoniem

  HAHAHAHAHAHAHAHA!

 2. elwin

  Op die foto is het wel een echte wijsneus! Hahaha

 3. Anoniem

  Familie van…

 4. Fons

  Kruiwagen politiek. Zelfde als bij RTL. Succes zit dus toch in de genen want hoe moet je dit anders verklaren……?

 5. jurriaan

  Juiste man op de juiste plaats! Veel ervaring in een markt die vlak vo

 6. Tyler

  @Fons – Maar stokvis is toch deels een familie bedrijf ? Dan is het toch logisch dat er iemand uit de familie het over neemt ? Vandaar ook het woord familie voor het woord bedrijf.

 7. Bert

  Mag ik zijn diploma’s zien ?
  Of heeft hij die toevallig niet…

 8. Insider

  Stoeltjes verschuiven, functies verruilen en de zakken vullen, daar waar het personeel aan loonsmatiging moet doen. Geloof dat Jasper in de afgelopen jaar al 3 – 4 x een andere titel heeft gekregen met telkens bijbehorende verhogingen en bonussen (evenals zijn vriendje Robbert van de Wurff). Allemaal vriendjespolitiek bij dit bedrijf. En idd familie van, anders was hij er nooit gekomen. Het is een organisatie van likken naar boven en trappen naar onder, waar de staf behoorlijk de zakken vult, en de teams afgeknepen worden. Ook hun manager P&O wordt aardig in het zadel geholpen door J. Stokvis, zij kan alles maken, voert een nietsontziend beleid, is totaal incapabel maar wordt rijkelijk beloond. Kijk maar eens naar het personeelsverloop, zegt voldoende.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.