Gerard Joling in het najaar opnieuw met BN’er-show

Geplaatst op vr 28 dec 2007 om 10:14Gerard Joling gaat in het najaar van 2008 een nieuw programma presente- ren voor SBS 6. Dat zegt de 47-jarige zanger in De Telegraaf. “Het programma gaat in het najaar van start. Ik kan er nog niet te veel over vertellen. Of het weer iets met sterren wordt? Eh ja, maar dan wel iets wat niemand verwacht.” Van het programma Sterren dansen op het IJs heeft Gerard even genoeg. “Na drie seizoenen is het wel even mooi geweest. De mensen bleven wel kijken, maar misschien is de rek eruit.

In het voorjaar gaat bij SBS 6 de show Dancing Queen van start. Tegen dit programma heeft Gerard ‘nee’ gezegd. “Dat gaat Nance nu alleen doen. Met alles wat er volgend jaar voor de deur staat, heb ik het gewoon echt te druk.


18 Reacties op “Gerard Joling in het najaar opnieuw met BN’er-show”


 1. Bernie

  Hmmm, Bowling with the stars? Singing with the Stars? Gerard Joling with the Stars? Ik ben benieuwd :’)

 2. drama queen

  misschien voorhuidjoggen met geer

 3. !#Michael#!

  De mensen beleven wel kijken? Waar is die geweest? Heeft tiej te veel van z’n haarlak geinhaleerd? Foundasion overdatum? Mijn god! Gemmideld keken er op de vrijdag zo;n 850.000 kijkers, en alleen de openingsshow trok meer dan 1mln kijkers als ik het me goed herriner. De resultshows waren al helemaal een drama met zo;n 600.000 kijkers. Het enigste goed bekeken was de finale met 1.1mln en de einduitslag met 1.6mln kijkers.

  Ja Geer, de rek is er uit dat zeg je goed! Niet uit de show, maar uit de kijkers aantallen! Gewoon twee jaartjes geen Sterren dansen op het ijs, en dan ff weer een nieuwe editie, werkt het beste ;) Want gemmideld 650.000 kijkers op een vrijdag voor een 4e editie zouden de jongens van SBS zich zelf toch niet aandoen :P

 4. Mike

  @ Michael. Sterren dansen op het IJs trok op de vrijdagavond tegen de 900.000 kijkers. Dat is zo’n 0.2 miljoen minder dan Idols bijvoorbeeld doet. Lijkt me geen slechte score.

  Overigens onbegrijpelijk dat er zoveel mensen nog naar het ijsdansen kijken. Op een gegeven moment zijn alle kunstjes wel vertoond. Doe mij maar een zangshow.

 5. Anoniem

  SDOHI trok gemiddeld 732 duizend kijkers met het derde seizoen.
  Idols tot nu toe 1,2 miljoen

  Niet uit je nek lullen Mike

 6. Bernie

  Dat is niet zo Anonymous, het programma zat meestal tussen de 800.000 en de 1 miljoen in. Met iets van drie keer ofzo boven de miljoen.

 7. tosti

  wie zit hier nog op te wachten?
  behalve de films is sbs gebakken lucht

 8. Anoniem

  Hallo tosti, die films van SBS zijn ook flut hoor met dat hart van nederland erdoor

 9. Anoniem

  afgelopen zaterdag heeft SDOHI méér kijkers getrokken dan de eerste ‘grote’ live show van IDOLS.

  Dat is een feit- kijk maar naar de aangepaste kijkcijfers.

 10. sjonnie

  Die Joling moet eens gaan stoppen voor die echt denk te kunnen presenteren, mijn hemel nog nooit zo’n van zichzelf overtuigde niksnut gezien. De man leest autocue voor en heeft voor de rest geen idee, kijk eens naar presentatoren die wel iets kunnen en blijf niet altijd hangen bij dat populaire gebral, een schande voor het vak.

 11. Aram

  De rek is er uit inderdaad. Dat geldt voor SDOHI en ook voor IDOLS.

  Kom eens met wat nieuws….er is creatieve dip in TV land.

 12. Craig

  Het was ook de finale van SDOHI stupid. Je gaat toch ook niet de finale van Idols met een willekeurige SDOHI vergelijken.

 13. Anoniem

  Het word Got Talent wat hij gaat presenteren, dat komt dit voorjaar ook nog dus daar kan je ook wel vanuit gaan

 14. Anoniem

  Iets met BN’ers wat je niet verwacht, dat is dus onmogelijk want ze hebben werkelijk alles al ‘met sterren gehad’, dus het wordt hoe dan ook iets wat we zij het in een IETS andere vorm al kennen, we hebben alleen ‘Shoot The Stars’ nog niet gehad :P:P

 15. Anoniem

  Got Talent, en dan net als de Amerikaanse en Engelse versie waarin Paul Potts won? Dus gewoon een soort Idols of SYWAP dus… maar ja, dat kan niet want “het is iets wat niemand verwacht”, het gaat in elk geval 100% gegarandeerd floppen

 16. Morris

  @ Anonymous. Weet Gerard Joling veel dat de halve mediawereld al weet dat het hier om Got Talent gaat. Lijkt me logisch. Het voorjaar zit vol met Dancing Queen en Uri Geller. In het najaar Got Talent.

 17. Anoniem

  Godver zien jullie Gerard weer eens een keer ,
  Ik ben blij dat ik geen sbs kijk met die kut programma,s.

 18. Maurits

  Net als in de film
  Sterren spelen bekende film scene’s na

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.