Gerard Joling in het najaar opnieuw met BN’er-show

Gerard Joling gaat in het najaar van 2008 een nieuw programma presente- ren voor SBS 6. Dat zegt de 47-jarige zanger in De Telegraaf. “Het programma gaat in het najaar van start. Ik kan er nog niet te veel over vertellen. Of het weer iets met sterren wordt? Eh ja, maar dan wel iets wat niemand verwacht.” Van het programma Sterren dansen op het IJs heeft Gerard even genoeg. “Na drie seizoenen is het wel even mooi geweest. De mensen bleven wel kijken, maar misschien is de rek eruit.

In het voorjaar gaat bij SBS 6 de show Dancing Queen van start. Tegen dit programma heeft Gerard ‘nee’ gezegd. “Dat gaat Nance nu alleen doen. Met alles wat er volgend jaar voor de deur staat, heb ik het gewoon echt te druk.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen