Beau en Martijn presenteren nieuwjaarsshow op RTL 4

Op de eerste dag van het nieuwe jaar gaat RTL 4 in de Kanjer Nieuwjaarsshow op zoek naar de Nederlander met het grootste portie geluk. In deze spelshow, gepresenteerd door Martijn Krabbé en Beau van Erven Dorens, doet de kennis en de kunde van de kandidaten niet ter zake. Het lot bepaalt dit keer, aldus RTL 4. “Maar liefst 500 willekeurige leden van de Postcode Loterij hebben een plek in de show verworven en maken daarmee kans op een enorme geldprijs“, meldt de televisiezender vandaag.

De groep moet zich een weg banen door een aantal spelelementen en brengt uiteindelijk één winnaar voort, legt een woordvoerder van RTL 4 uit.

Tijdens de geluksshow zijn er meerdere live-schakelingen met Henny Huisman, Winston Gerschtanowitz en Gaston Starreveld die aanwezig zijn op het plein van de wijk waar de PostcodeKanjer is gevallen. Meerdere mensen kunnen daar van geluk spreken, want enkelen van hen winnen ter plekke enorme bedragen. Ook de kijkers thuis maken kans op geldprijzen: tijdens de uitzending kan de kijker zomaar worden overvallen door Ron Brandsteder die met een gouden envelop voor de deur staat.

In het eerste deel van de ‘Kanjer Nieuwjaarsshow’ worden honderden kandidaten geëlimineerd. Na vier spelrondes blijven er slechts tien kandidaten over. In de tweede fase spelen de tien kanshebbers acht spellen totdat de uiteindelijke winnaar overblijft. Hij of zij ontvangt 100.000 euro en een mooie verrassing.

Sommige van de spellen in de studio zijn gekoppeld aan gebeurtenissen op het feestplein in de winnende wijk. Daarnaast zijn er beelden van de locaties waar kijkers thuis overvallen worden met enorme geldprijzen. Na de finale in de studio volgt live de ontknoping op het plein met de uitreiking van de felbegeerde PostcodeKanjer.

De Kanjer Nieuwjaarsshow is op 1 januari tussen 20.30 en 22.30 uur te zien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen