Beau en Martijn presenteren nieuwjaarsshow op RTL 4

Geplaatst op do 27 dec 2007 om 16:19

Op de eerste dag van het nieuwe jaar gaat RTL 4 in de Kanjer Nieuwjaarsshow op zoek naar de Nederlander met het grootste portie geluk. In deze spelshow, gepresenteerd door Martijn Krabbé en Beau van Erven Dorens, doet de kennis en de kunde van de kandidaten niet ter zake. Het lot bepaalt dit keer, aldus RTL 4. “Maar liefst 500 willekeurige leden van de Postcode Loterij hebben een plek in de show verworven en maken daarmee kans op een enorme geldprijs“, meldt de televisiezender vandaag.

De groep moet zich een weg banen door een aantal spelelementen en brengt uiteindelijk één winnaar voort, legt een woordvoerder van RTL 4 uit.

Tijdens de geluksshow zijn er meerdere live-schakelingen met Henny Huisman, Winston Gerschtanowitz en Gaston Starreveld die aanwezig zijn op het plein van de wijk waar de PostcodeKanjer is gevallen. Meerdere mensen kunnen daar van geluk spreken, want enkelen van hen winnen ter plekke enorme bedragen. Ook de kijkers thuis maken kans op geldprijzen: tijdens de uitzending kan de kijker zomaar worden overvallen door Ron Brandsteder die met een gouden envelop voor de deur staat.

In het eerste deel van de ‘Kanjer Nieuwjaarsshow’ worden honderden kandidaten geëlimineerd. Na vier spelrondes blijven er slechts tien kandidaten over. In de tweede fase spelen de tien kanshebbers acht spellen totdat de uiteindelijke winnaar overblijft. Hij of zij ontvangt 100.000 euro en een mooie verrassing.

Sommige van de spellen in de studio zijn gekoppeld aan gebeurtenissen op het feestplein in de winnende wijk. Daarnaast zijn er beelden van de locaties waar kijkers thuis overvallen worden met enorme geldprijzen. Na de finale in de studio volgt live de ontknoping op het plein met de uitreiking van de felbegeerde PostcodeKanjer.

De Kanjer Nieuwjaarsshow is op 1 januari tussen 20.30 en 22.30 uur te zien.
27 Reacties op “Beau en Martijn presenteren nieuwjaarsshow op RTL 4”


 1. Mart

  Eindelijk weer eens een grote show op rtl 4 hoop dat ze de programmering van oudejaarsavond hiermee goed maken lijkt me in ieder geval een leuke show met een goed presentatie duo naar mijn mening

 2. freeze

  Hopelijk wordt de postcode weer vroegtijdig bekend gemaakt zoals door Albert verlinde een paar jaar terug…

 3. Valpa

  klinkt als een leuke show, zoieso leuk presentatieteam, ook leuk dat hennie huisman weer met zijn kop op RTL4 komt, zoals vroegah

 4. elwin

  Leuk dat Beau het mee gaat presenteren. Die man is de laatste tijd erg relaxed op tv! Leuk!

 5. Sandra

  Albert gaat dadelijk wéér de winnende postcode bekend maken. Dit vertelde hij net in RTL Boulevard.

 6. kots

  kots

 7. BLOKKIE

  SNAP NIET DAT JULLIE RTL NOG LEUK VINDEN MET DAT GEKLOOI ,EN TROUWENS DIE SHOW KOST GEEN DROL DE POSTCODELOTERIJ BETAAL DE SHOW ,HET IS MAAR DAT JE HET WEET ….

 8. Daan

  martijn en bea? Mismatch van het (alweer nieuwe..) jaar…

 9. Daan

  Martijn en Beau natuurlijk;) Maar, wel leuk weer zo’n show… Maar had liever Beau en Linda ofzo gezien, alles is nu bijna ‘man’.

 10. kritische kijker

  Dit gaat weer geheel mis voor RTL. Een depressieve presentator (krabbe) en een zich niet op zijn plek voelende sidekick (van E.) aangevuld met een stelletje over de top en nikszeggende simpele BNers Gaston, Ron, Henny en Winston. Het wordt weer een slechte show. De mensen gaat het alleen om de winnende getallen. Het programma gaat de gemiddelde kijkende mensen niet plezieren. Alleen de Tokkies komen hiermee aan hun trekken. Nee het wordt weer een avondje PO. De kwaliteit van SBS en RTL blijft naar een bedenkelijk nivo zakken. Geen enkele vernieuwing. Wel zeiken over de kijkcijfers van de PO en vooral Ned 1. Maar zelf niks presteren. Men loopt er volledig aan de hand van de John de Mol clan. Het nivo komt niet boven het gouden kooi product. Kijk naar de cijfers van de afgelopen 6 maanden. De flop van RTL om de producten van Talpa over te kopen heeft alleen maar windeieren gelegd. SBS zit ook in een zware dip door vooral alleen maar herhalen van concepten. Oja Paul de Leeuw wordt echt niet de gewenste opleving hij zal wel gek zijn om over te stappen.

 11. dannytje

  linda en beau zou inderdaad leuk geweest zijn.
  @kritische kijker
  jij kijkt volgens mij alleen maar naar de p.o en weet helemaal niet wat er op de andere zenders te zien is en je wilt alleen maar afkraken. Je was vroeger zeker ook iemand die nooit naar talpa kijkte en het wel afkraakte

 12. kritische kijker

  dannytje

  Ik kijk zeker met enige regelmaat naar de CO. Dat ik de meeste programma’s niet lang kan aanzien door de aangeboden kwaliteit is dan ook een feit. Als ik niet zou kijken zou ik ook niet kunnen reageren. En afkraken is niet het woord ik ben kritisch en laat andere nadenken over de producten die geleverd worden. Het elkaar naar de mond praten en vooral niet kritisch zijn helpt de wereld niet verder.

 13. !#Michael#!

  Wat een azijnpissers weer! ‘Kost geen drol, NPL betaald’. Belabberd presentatie team. over gewaardeerde BN’rs met een giga ego.

  Who cares? Miljoenen mensen volgen met enige regelmaat programma’s alsDonD, 1tegen100, Miljoenenjacht! Blij toe dus dat de NPL betaald! Houd RTL geld over voor drama enzo ;) :P

  En Winston scoort lekker als vervanger van Daphne Boulevard. Gaston is al sinds jaar en dag NPL straat gezicht! Henny is een icoon! En even als ron!

  Ik vind het leuk! Beau en Linda was beter geweest, maar met martijn zal ook wel oke zijn!

 14. kritische kijker

  Michael

  Wat een fantastische onderbouwing zeg. Overigens betaald niet de NPL maar de kijker dmv de loten deze waardeloze show. De hebzucht is de enige reden waarom men kijkt of het IQ

 15. Bas v.d Kimme

  Nou he, he eindelijk weer eens een grote spelshow
  en dat mocht ook wel eens want het is alweer
  een tijd geleden dat we een echte grote spelshow zoals
  b.v de Staatsloterijshow (De 100.000,- gulden race),
  of Love letters hadden dit soort grote spelshow’s
  waarin echte grote spellen zaten zijn al jaren niet meer op de buis
  dus hopelijk hebben we dan op 1 Januari toch nog een keertje een leuke grote spelshow.

 16. Jeffrey

  Als het concept aanslaat mogen ze van mij wel een seizoen maken.

 17. Anoniem

  Kritische kijker je lult alleen onzin.

 18. Anoniem

  @!#Michael#!
  “Miljoenen Mensen…” zeker weten? We hadden het toch over RTL? en miljoenEN houd in dat elk programma toch zeker 2 miljoen kijkers zou moeten hebben en dat kon wel eens moeilijk worden

  En wat Paul de Leeuw betreft, waarom wordt hier nog steeds gedacht dat hij eventueel over zou kunnen stappen naar RL? Hij heeft al lang gezegd dat zijn contract bij de VARA verlengd wordt en sowieso, al die RTL aanbidders hier trappen Paul de Leeuw telkens de grond in, zijn programma is altijd hetzelfde wordt hier dan gezegd (Nee Idols is lekker afwisseld) en het zou bejaardentv zijn wat ie maakt, dan kan RTL toch nooit interesse hebben? Bejaarden zijn boven de 49 en bovendien, je kunt niet iedere week het week van Paul eentonig noemen en vlak en het dan toch op RTL4 willen hebben

 19. Anoniem

  EditieNL eindelijk 1 miljoen kijkers!

 20. WJ

  @kritische kijker:
  je kunt jezelf wel voordoen als zogenaamd ‘serieus kritische kijker’, je doet toch wel erg je best over te komen als een afkrakende azijnpisser. Bij voorbaat “Dit gaat weer geheel mis voor RTL” of “waardeloze show” roepen, dus nog voor er ook maar één seconde van de show te zien is geweest is natuurlijk gewoon een potje oud-Hollands mierenneuken. Krabbé “depressief” noemen is een onzinnig, objectief en op niets gebaseerd privé-meninkje, en dat Beau een “zich niet op zijn plek voelende sidekick” is, is een flauw staaltje van in-de-glazen-bol-kijken. Niet bij voorbaat zo zuur doen! Wees blij dat er zomaar iets niets uitgezonden wordt – wie weet wordt het nog leuk ook..!

 21. Bas v.d Kimme

  Ja, ja o.k als jij het ziet als onzin ook prima.
  Het is alleen wel het geval dat er al tich jaar vraag is
  naar grote show’s als Fort boyard of Wedden dat…?
  en dat het gewoon never nooit of eenmalig terug komt.

 22. WJ

  iets niets moet natuurlijk zijn: iets nieuws!

 23. Anoniem

  Ik ben helemaal geen SBS fan,maar ik hoor dat SBS het concert van Gerard Joling uitzend op oudjaarsavond. Ik ben er gisteren geweest en ik denk dat SBS wel wat kijkers zal trekken met dit spektakel

 24. Bas v.d Kimme

  Vraag me trouwens af nu ik de foto zie wanneer er nieuwe
  afleveringen komen van Deal or no deal,
  Zelfs de kerstspecial was geen nieuwe aflevering maar een oude aflevering van de zender Tien van vorig jaar.

 25. Dino

  @Kritische kijker:

  Het wordt weer een PO avondje: Haha, zeker met weeeeer Sissi !!!! en Hello goodbye en Doe Maar! Nou goodbye, doe maar niet!

  @Bas v.d. Kimme:

  Voor mij was het wel nieuw, het is dat Beau zei dat het maandag was, anders had ik het niet gemerkt!

  @23, en was het leuk, zal toch wel : Top zanger

  Tot slot hoop ik dat ik 31 december en 01 januari wat win, maar dat zal wel weer niet. Dus alles van mij voor het goede doel!

 26. Sandra

  @Bas v.d Kimme In Januarie 2008 komen er nieuwe afleveringen van Deal or no deal op RTL5. Maar omdat nu Miljoenjacht op tv is zenden ze herhalingen uit. Want dit staat er op de RTL site, al is het wél allemaal nog onder voorbehoud…

  Waarom worden er nu doordeweeks herhalingen uitgezonden van het programma Deal or No Deal?
  Aangezien op RTL4 Miljoenjacht (Deal or No Deal) op de zondagavond om 20.30 uur is gestart zijn er nu op RTL5 herhalingen te zien. In januari 2008 zullen er weer nieuwe afleveringen van maandag t/m vrijdag te zien zijn van Deal or No Deal op RTL5.

  Groetjes Sandra

 27. Bas v.d Kimme

  O.K bedankt voor de antwoorden Sandra.
  Gr.Bas

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.