2,9 miljoen kijkers voor Boer Zoekt Vrouw


De kijkcijfers van zondag 30 december 2007 (SKO)

Boer Zoekt Vrouw (KRO, Ned1, 20:22) – De KRO organiseert in 2008 twee Boer Zoekt Vrouw-feesten. Elk seizoen geven honderden boeren zich op voor Boer zoekt Vrouw, in de hoop de ware liefde te vinden. “Helaas kan de redactie slechts tien van hen kiezen voor de tv-oproep die miljoenen vrijgezellen bereikt. Toch wil de KRO ook de rest van de alleen- staande boeren aan een partner helpen, daarom wordt na afloop van elke Boer zoekt Vrouw-serie een singlesfeest ge- houden“, aldus de KRO.

En met succes, blijkt wel uit de trouw- en geboortekaartjes die de omroep reeds van feestgangers mocht ontvangen. “Daarom is dit seizoen zelfs gekozen voor twee feesten én een Boerenbrunch. De brunch is speciaal ontworpen om ook de wat oudere boeren aan de vrouw te kunnen helpen.” De Boer zoekt Vrouw singles-feesten worden gehouden op vrijdag 7 en zaterdag 8 maart 2008, in de van oudsher boerendeel van Hart van Holland te Nijkerk. “Het maximaal aantal bezoekers per avond is ten opzichte van vorig jaar gehalveerd om een intiemere sfeer te creëren.” Boer Zoekt Vrouw werd zondag door 2.917.000 kijkers (madl: 36.3%) bekeken.

Javier Guzman: Ton Zuur (VARA, Ned3, 22:34) – Cabaretier Javier Guzman begon in 2004 aan zijn tweede avondvullende voorstelling ‘Ton Zuur’. In zijn voorstellingen is Guzman maatschappijkritisch. Heeft hij ooit overwogen de politiek in te gaan? “Nee, ik zou heel af en toe een zinnig idee kunnen hebben“, vertelt hij aan Zangtalent. “Kijk, vroeger had ik het idee dat politici wel wisten wat ze deden, maar sinds een aantal jaren heeft elke debiel zijn eigen politieke partij. Iedereen blaat en schreeuwt maar wat maar er gebeurt geen reet. Nee dat is mijn terrein niet. Ik wil graag wel wat met de Koninklijke familie, maar dan moet ik nog even wachten tot er een prinsesje vrij is, ha ha.” Guzman speelde onlangs op het cabaretfestival in België. “Ik ben gek op België. Ik heb zelfs het plan gehad om er een appartement te kopen, misschien doe ik dat nog wel Ik hou van België ,tot dusver klikt het heel erg tussen België en mij. Ach ja over een tijd zijn we gewoon 1 land.” Ton Zuur werd zondag door 1.006.000 kijkers (madl: 17.6%) bekeken op de late avond van Nederland 3.

GP Formule 1 Jaaroverzicht (RTL7, 22:48) – Commentator Olav Mol is zoals hij zelf zegt met benzine in zijn bloed geboren. “Snelheid en technologie maken Formule 1 voor mij fantastisch. De eerste keer dat ik deze auto’s hoorde was in 1977. Ik was gelijk verkocht en dat geldt voor heel veel mensen die het geluid voor het eerst horen”, vertelt hij aan TVgids.nl. “De fysieke inspanning van een coureur zie je niet, dus veel mensen denken dat het weinig voorstelt. Bij Schumacher leek dat inderdaad zo. Hij stapte na een race uit alsof hij boodschappen had gedaan, maar over het algemeen verliezen coureurs in een race drie liter vocht en hebben ze een gemiddelde hartslag van 155. Als dat geen inspanning is…” Het boeiende aan Formule 1 is volgens Mol de onvoorspelbaarheid. “Het licht gaat aan, er gaan 22 auto’s van start en daarna weet je het niet. Het kan na tien minuten een complete chaos zijn. Dan kijk je naar een spectaculaire wedstrijd, maar het kan ook spannend zijn als er niets gebeurt. Tot op het laatste moment kan er nog van alles misgaan.” Het Formule 1 Jaaroverzicht trok zondag 179.000 kijkers (madl: 3.3%) naar RTL 7.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen