Zembla-afleveringen verkocht aan VRT/Canvas

Twee afleveringen van het VARA en NPS- programma Zembla zijn door NPO Sales verkocht aan de Vlaamse omroep VRT. Dat meldt een woordvoerder van de VARA vandaag. Ze zullen worden uitgezonden op Canvas en daar te zien zijn in het programma Ter Zake. Het gaat om de documentaires ‘Comazuipen’ en ‘Borsten voor je verjaardag’. In ‘Comazuipen’ – dat afgelopen zondag op Nederland 2 te zien was – werd aandacht besteed aan het toenemende drank- gebruik door jongeren.

Uitgangspunt voor ‘Borsten voor je verjaardag’ was het overlijden van een 21-jarig meisje na een liposuctie-operatie. De afleveringen worden respectievelijk op 18 december en 27 december door Canvas uitgezonden.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen