Zembla-afleveringen verkocht aan VRT/Canvas

Geplaatst op vr 30 nov 2007 om 15:56Twee afleveringen van het VARA en NPS- programma Zembla zijn door NPO Sales verkocht aan de Vlaamse omroep VRT. Dat meldt een woordvoerder van de VARA vandaag. Ze zullen worden uitgezonden op Canvas en daar te zien zijn in het programma Ter Zake. Het gaat om de documentaires ‘Comazuipen’ en ‘Borsten voor je verjaardag’. In ‘Comazuipen’ – dat afgelopen zondag op Nederland 2 te zien was – werd aandacht besteed aan het toenemende drank- gebruik door jongeren.

Uitgangspunt voor ‘Borsten voor je verjaardag’ was het overlijden van een 21-jarig meisje na een liposuctie-operatie. De afleveringen worden respectievelijk op 18 december en 27 december door Canvas uitgezonden.


3 Reacties op “Zembla-afleveringen verkocht aan VRT/Canvas”


 1. Johan B.

  Naar verluidt hebben veel middelbare scholen afgelopen week in hun uur maatschappijleer de uitzending over comazuipen behandeld.
  Zelf een gedeelte gezien. Ik lust zelf ook wel een whisky, maar ben dat pas na mijn 22e begonnen te drinken in zeer bescheiden mate.
  Ongelooflijk dat meiden van 14 dat spul naar binnen gieten. Dat is dus niet normaal. Ook wij zopen wel in die tijd, maar het bleef tenminste bij bier.

 2. Tetje

  Wij zopen ook maar meer dan een tientje hadden we niet dus hield het snel op.

 3. Vincent

  @ Johan.

  JAh Johan, jouw tijd….sjongejonge, wat een zielig gedrag. Tuurlijk wordt er meer en veel gezopen onder de nederlandse jeugd, maar wie ligt daar wakker van. Ik zoop ook al vanaf mijn 15de en heb toch keurig mn vwo afgemaakt en ben daarna gewoon mn hbo studie gaan volgen. AL mijn vrienden en vriendinnen doen deden dat ook en dat heet nou jong zijn. Mooi toch. Dat het bij een enkeling mis kan gaan, dat is de maatschappij. Zo kun je morgen ook in elkaar gemept worden op CS in Amsterdam. Soms zit het mee, soms zit het tegen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.