SBS: Laat ChristenUnie bij kranten beginnen

De ChristenUnie moet zijn pijlen richten op andere media dan televisiestations die seksdates aanbieden. Dat stelt SBS maandag in een reactie op het voorstel van de ChristenUnie om nachtelijke 06- belprogramma’s aan banden te leggen. ChristenUnie vindt seksdatingprogram- ma’s niet passen in het kabinetsstreven om de seksualisering tegen te gaan. “We snappen best dat de partij mee wil liften op de aandacht die er nu voor het onderwerp telewinkelen is“, stelt een zegsman van SBS.

De woordvoerder van SBS vervolgt bij het ANP: “Maar het grootste deel van de seksadvertenties en de seksdating staat in kranten en op internet. Als de ChristenUnie al een daad wil stellen, kan de partij zich beter op die media concentreren.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen