Digitale kanalen MTV Networks ook bij @Home

Geplaatst op wo 28 nov 2007 om 11:29

De digitale muziekzender TMF Pure en kinderzenders Nick Toons en Nick Hits van MTV Networks zijn vandaag aan het digitale aanbod van kabelexploitant @Home toegevoegd. Dat meldt een woordvoerder van MTV vandaag. Alle drie de zenders zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag te zien. “We zijn er trots op dat deze jongste zenders van MTV Networks zo kort na de start al een potentieel bereik van 1,7 miljoen kijkers erbij krijgen“, aldus Edwin Teerink van MTV Benelux.

Teerink vervolgt: “Met deze drie zenders denken we onze kijkers nog beter te bedienen, door meer ruimte te bieden aan kidsprogrammering en door het muziekgenre urban een plek te geven in ons zenderaanbod.

TMF Pure is het nieuwe urbanplatform van MTV Networks. TMF Pure richt zich op de beste video’s binnen de Hiphop, R&B, Dancehall en aanverwante genres. Met haar multiculturele programmering mikt de zender op een doelgroep van 13 t/m 24 jarigen. Nick Toons is het nieuwe 24-uurs digitale kanaal waar jong en oud terecht kan voor de beste cartoons. Overdag zijn er Nederlands gesproken cartoons en ’s avonds originele ondertitelde cartoonseries te zien. Nick Hits is een muziekzender voor de jongere kijker. Alle hits die bij kinderen bekend zijn, zijn hier te zien. De doelgroep van de zender is jongens en meisjes tussen de 5 en 15 jaar.
5 Reacties op “Digitale kanalen MTV Networks ook bij @Home”


 1. David

  Hopelijk ook snel bij UPC. Spongebob in Engels is grappig om te zien, in het Nederlands is het kut.

 2. jordyy

  Nou hier ben ik helemaal niet blij mee want nu zijn Mtv Base en Mtv Hits verdwenen :@ !!

 3. Andre

  Sky News is ook zonder pardon verwijderd.

 4. Altere

  Jammer dat er voor mij zoveel onzin kanalen zijn bijgekomen, nog meer verdriet doet mij de verwijdering van Sky News en MTV UK kanalen …

 5. dj

  ik vindt mtvbase veel beter dan tmfpure is te veel van zelfde. groeten dj

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.