De Mysterieuze Verdwijning van Madeleine bij SBS 6

SBS 6 zendt vanavond de documentaire De Mysterieuze Verdwijning van Madeleine McCann uit. Op 3 mei dit jaar verdween de Britse kleuter Madeleine McCann in Portugal en sindsdien houdt haar verdwijning veel mensen bezig. In de documentaire zijn beelden te zien van de ouders van Madeleine in de eerste dagen na de plotse vermissing van hun dochter. Ook de vrouw met wie de McCanns dineerden op de beruchte avond doet voor het eerst haar verhaal voor de camera.

In de documentaire vertelt Madeleine’s vader, Gerry McCann, dat hij er stellig van overtuigd is dat zijn gezin al dagenlang in de gaten werd gehouden. Degene die haar uiteindelijk in de nacht van 3 mei 2007 ontvoerde, had het meisje volgens Gerry McCann al enige tijd in het vizier. En dat gegeven maakt hem en zijn vrouw Kate naar eigen zeggen “misselijk tot op het bot”.

De Mysterieuze Verdwijning van Madeleine McCann was vorige week te zien in het BBC-programma Panorama en werd door 5,3 miljoen mensen bekeken. De documentaire is vanavond rond 23.15 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen