De Mysterieuze Verdwijning van Madeleine bij SBS 6

Geplaatst op di 27 nov 2007 om 9:05

SBS 6 zendt vanavond de documentaire De Mysterieuze Verdwijning van Madeleine McCann uit. Op 3 mei dit jaar verdween de Britse kleuter Madeleine McCann in Portugal en sindsdien houdt haar verdwijning veel mensen bezig. In de documentaire zijn beelden te zien van de ouders van Madeleine in de eerste dagen na de plotse vermissing van hun dochter. Ook de vrouw met wie de McCanns dineerden op de beruchte avond doet voor het eerst haar verhaal voor de camera.

In de documentaire vertelt Madeleine’s vader, Gerry McCann, dat hij er stellig van overtuigd is dat zijn gezin al dagenlang in de gaten werd gehouden. Degene die haar uiteindelijk in de nacht van 3 mei 2007 ontvoerde, had het meisje volgens Gerry McCann al enige tijd in het vizier. En dat gegeven maakt hem en zijn vrouw Kate naar eigen zeggen “misselijk tot op het bot”.

De Mysterieuze Verdwijning van Madeleine McCann was vorige week te zien in het BBC-programma Panorama en werd door 5,3 miljoen mensen bekeken. De documentaire is vanavond rond 23.15 uur te zien op SBS 6.
5 Reacties op “De Mysterieuze Verdwijning van Madeleine bij SBS 6”


 1. Rick

  Jemig zo vroeg? kon het niet rond 03:15 uitgezonden worden?
  Waarom moeten goeie docu’s altijd op van die rottijden? laat het dan over aan de PO.

 2. Tina

  Ja, naar de PO, en dan op Ned1 dumpen (zeker 1 miljoen tuurders), anders kijkt er ook niemand en SBS zend liever een h.h. op prime-time van House uit!

 3. suus

  Goeie docu! Ik word een beetje moe van dat Maddy nieuws. Gestoorde mediahype. Er verdwijnen per dag zoveel kinderen wereldwijd, hoor je niemand over. Gewoon schandalig is dat die ouders zo door de media belaagd worden. Dit zou bij wet verboden moeten worden of is de moeder actrice en die vader zanger? Volgens mij kiezen die hier helemaal niet voor maar het schijnt dat ze niets te willen hebben. Schande. 23.15 prima tijd voor als je het dan persee wil zien.

 4. Tetje

  Als t een trolletje in een stippeljurk had geweest had er geen haan naar gekraaid.

 5. Kenjiro

  Missing white girl syndrome… net als partyslet Nathaly Holloway.

  Volgens haar moeder een keurig meisje… yeah right. Zielig voor haar dat ze foetsie is maar al die overdreve aandacht. Er zijn zoveel meisjes vermist…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.