Bijzondere aflevering docusoap Jan Smit

De TROS zendt vanavond een bijzondere aflevering uit van de docusoap over het leven van de populaire zanger Jan Smit. Jan heeft de afgelopen weken het show- nieuws in Nederland bepaald met zijn stemproblemen en de gevolgen daarvan. In Jan Smit, voor de operatie volgt de kijker hem in de spannende dagen voor de ingreep. De TROS volgde hem één dag voor de operatie ’s avonds thuis, waar hij en vriendin Yolanthe ver- tellen hoe de operatie en alles erom- heen hen bezighoudt.

Aan de hand van de beelden die de afgelopen tijd zijn gemaakt vertellen zij onder meer over de TMF Award die Jan eindelijk heeft gewonnen, maar waar hij helaas niet kon optreden. Maar er waren meer tegenslagen: Jan kon niet zingen met Paul de Leeuw bij Symphonica in Rosso en alle activiteiten van de komende maanden moesten worden afgezegd. De allergrootste klap kreeg Jan te verwerken toen hij te horen kreeg dat hij geopereerd moest worden, met daarbij de angst over de risico’s die eraan verbonden zijn. Natuurlijk leven ook zijn ouders Ruud en Gerda, zijn zussen Jenny en Monique en vrienden Nick, Simon en Kees Tol met hem mee.

Op vrijdag 7 december volgt bij de TROS op Nederland 1 nog een speciale aflevering van de docusoap met de titel Jan Smit, na de operatie. Hierin volgt de kijker Jan en iedereen om hem heen na de operatie. Is het goed gegaan? Wat zijn de voorspellingen, hoe lang zal hij nog niet kunnen zingen? Welke ongemakken brengt dit met zich mee en zitten er ook voordelen aan vast? (Foto: Clemens Rikken)

Jan Smit, voor de operatie is om 21.30 uur te zien op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen