Bijzondere aflevering docusoap Jan Smit

Geplaatst op vr 30 nov 2007 om 9:16

De TROS zendt vanavond een bijzondere aflevering uit van de docusoap over het leven van de populaire zanger Jan Smit. Jan heeft de afgelopen weken het show- nieuws in Nederland bepaald met zijn stemproblemen en de gevolgen daarvan. In Jan Smit, voor de operatie volgt de kijker hem in de spannende dagen voor de ingreep. De TROS volgde hem één dag voor de operatie ’s avonds thuis, waar hij en vriendin Yolanthe ver- tellen hoe de operatie en alles erom- heen hen bezighoudt.

Aan de hand van de beelden die de afgelopen tijd zijn gemaakt vertellen zij onder meer over de TMF Award die Jan eindelijk heeft gewonnen, maar waar hij helaas niet kon optreden. Maar er waren meer tegenslagen: Jan kon niet zingen met Paul de Leeuw bij Symphonica in Rosso en alle activiteiten van de komende maanden moesten worden afgezegd. De allergrootste klap kreeg Jan te verwerken toen hij te horen kreeg dat hij geopereerd moest worden, met daarbij de angst over de risico’s die eraan verbonden zijn. Natuurlijk leven ook zijn ouders Ruud en Gerda, zijn zussen Jenny en Monique en vrienden Nick, Simon en Kees Tol met hem mee.

Op vrijdag 7 december volgt bij de TROS op Nederland 1 nog een speciale aflevering van de docusoap met de titel Jan Smit, na de operatie. Hierin volgt de kijker Jan en iedereen om hem heen na de operatie. Is het goed gegaan? Wat zijn de voorspellingen, hoe lang zal hij nog niet kunnen zingen? Welke ongemakken brengt dit met zich mee en zitten er ook voordelen aan vast? (Foto: Clemens Rikken)

Jan Smit, voor de operatie is om 21.30 uur te zien op Nederland 1.
10 Reacties op “Bijzondere aflevering docusoap Jan Smit”


 1. brian

  origineel!!! nooit eerder gezien !! Een nederlandse artiest die met camera en al de gang maakt naar een rotterdams ziekenhuis om zich daar aan zijn stembanden te laten opereren… En dan na de operatie zijn vriendin die op bezoek komt en vervolgens de communicatie via geschreven teksten. En maar afgeven op die commerciele zenders!

 2. Anoniem

  Gaan hier onze zuurverdiende belastingcenten naar toe? :?

 3. Gordon

  Allemaal zaterdag weer IDOLS kijken hoor!

 4. M@rk-Bred@.

  Wat zijn we weer lekker negatief over de Publieke Omroep zeg! Vandaag zou officieel het derde seizoen van de reallife soap rond Jan Smit beginnen, maar die is dus tijdelijk uitgesteld en in plaats daarvan dus dit programma!

  En over zuurverdiende belastingcenten gesproken: dan zou er ook veel BNN-troep van de zenders kunnen verdwijnen incl. de “presentatoren” daarvan!

 5. kees de wit

  weer echt een top aktie van de tros
  ik denk zeker 1.5 miljoen kijkers

  laat de rest maar denken ..

 6. Jos

  Blijkbaar kijken toch veel mensen naar al die troep van de PO. Misschien toch niet zo raar dat de zuurverdiende belastingcenten hier naar toe gaan?

 7. Johan B.

  “Blijkbaar kijken toch veel mensen naar al die troep van de PO”.

  Ach, als je alleen naar bagger kijkt kun je kwaliteit niet meer herkennen.
  Jos = Bas = Frits.

 8. Anoniem

  Jos-Bas-Frits, de enige die bagger uitzend zijn jullie zendertjes

 9. J.J

  Is Nederland JANTJE SMIT nog niet moe? mij god te erg voor woorden met die Yolante bahhhh

 10. els de groot

  heb zitten kijken
  kan niets anders zeggen
  erg goed gemaakt

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.