544.000 kijkers voor Holland’s Next Top Model


De kijkcijfers van maandag 26 november 2007 (SKO)

Holland’s Next Top Model (RTL5, 20:31) – De Australische topfotograaf Philip Riches is dit jaar nieuw in de jury van Holland’s Next Top Model. Volgens hem is het programma spectaculairder dan ooit. “Ik weet nog dat de meisjes werden gefotografeerd terwijl ze moesten bungeejumpen“, vertelt Philip Riches in Televizier. “Sommigen raakten in paniek, maar uiteindelijk sprongen ze wel allemaal. Daar heb ik groot respect voor, want mij hadden ze voor geen goud van zo’n kraan afgekregen.

Met Philips Nederlands valt het mee. “Toen ik voorstelde om er een tolk bij te zetten, lachte iedereen me keihard uit, omdat dat niet nodig is. Bovendien begrijp ik, als ik goed luister, meer Nederlands dan ik had verwacht.” Volgens Philip staan de modellen onder grote druk. “En ze moeten vanwege de televisiecrew op meer dingen letten dan de fotocamera alleen. Dat maakt het leveren van goede prestaties niet makkelijk, maar ze doen het zeker niet slecht.” Holland’s Next Top Model werd maandagavond door 544.000 kijkers (madl: 8.1%) bekeken bij RTL 5.

De Wereld van Sonja Bakker (SBS6, 18:32) – Sonja Bakker is momenteel druk bezig met de lancering van haar nieuwe boek ‘Gezond genieten met Sonja’, dat 1 december moet verschijnen. Super de Boer gaat vanaf die datum bovendien stickers plakken met de tekst ‘Aanbevolen door Sonja’ op producten die Sonja in haar boeken aanprijst. “Natuurlijk krijg ik vaak verzoeken om samen te werken en producten aan te prijzen. Maar ik wil altijd achter mijn adviezen kunnen staan dus ik ben daar heel kieskeurig in. Mijn visie en die van Super de Boer bleken op ’n hele natuurlijke manier op elkaar aan te sluiten“, aldus Sonja. Dat de samenwerking niet geheel uniek is, geeft een zegsvrouw van Super de Boer toe: “Het klopt dat Sonja Bakker eerder haar naam heeft verbonden aan concurrerende supermarkten. Die samenwerking is echter ten einde. Wij denken ons te kunnen profileren door haar gezondheidsadviezen te koppelen aan het SdB-merk.” Sonja is deze week iedere dag om 18.30 uur te zien in haar eigen reallifesoap op SBS 6. De eerste aflevering van De Wereld van Sonja Bakker werd maandag door 388.000 kijkers (madl: 8.0%) bekeken.

RTL Boulevard (RTL4, 18:34) – Zanger Robbie Williams verblijft in Amsterdam. RTL Boulevard toonde maandag beelden van de Britse entertainer terwijl hij de trappen van het Amstel Hotel in Amsterdam afliep, aldus De Telegraaf. De zanger had een baard en een muts op. Een zichtbare tatoeage achter zijn oor bewijst volgens het programma dat het echt Williams betreft. Presentator Albert Verlinde stelde dat de zanger voor vier dagen een kamer in het Amstel Hotel heeft gereserveerd. Hij zou zondagavond een smartshop in de Staalstraat hebben bezocht. De zanger verkeert in het bijzijn van een vrouw. Het zou volgens Verlinde gaan om een Engelse vriendin van de superster. RTL Boulevard trok maandag 917.000 kijkers (madl: 18.6%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen