3500ste Goede Tijden Slechte Tijden op RTL 4

Twee mannen waar je van houdt maar je kunt er maar met één trouwen. Anita staat vanavond in de 3500ste uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden voor deze moeilijke keuze. Geeft ze echt haar ja-woord aan Dennis of volgt ze toch het andere gedeelte van haar hart en wordt het Rik? In een dubbele aflevering van de populaire RTL 4-soap is te zien wat Anita doet. Ter ere van de 3500ste afle- vering en het slot van Ik wil in GTST pre- senteert Koert-Jan de Bruijn vanavond RTL Boulevard.

Bijna tweeduizend audities op de site, 550.000 stemmen en 2,5 miljoen bezoekers is de opbrengst van Ik Wil In GTST. Na verschillende workshops en trainingen zijn er nog vier acteertalenten over die in aanmerking komen voor een rol in de soap.

RTL Boulevard, voor deze speciale gelegenheid gepresenteerd door GTST-acteur Koert-Jan de Bruijn, maakt vanavond in haar uitzending om 18.30 uur op RTL 4 bekend wie er vandoor gaat met die felbegeerde rol. Voor de winnaar wordt speciaal een rol geschreven. Het karakter dat hij of zij gaat spelen is zeker een paar weken te zien in de populaire soap, laat een woordvoerder van RTL 4 weten.

Om acht uur volgt de dubbele 3500ste aflevering van Goede tijden slechte tijden. Op de dag van de bruiloft biecht Anita aan Dennis op wat er speelt met Rik. Volgens Dennis is er dan maar één oplossing. Anita wordt gedwongen een keuze te maken. Kiest zij voor een toekomst met haar nieuwe liefde of overwint oude liefde alles?

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen