3500ste Goede Tijden Slechte Tijden op RTL 4

Geplaatst op vr 30 nov 2007 om 9:56

Twee mannen waar je van houdt maar je kunt er maar met één trouwen. Anita staat vanavond in de 3500ste uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden voor deze moeilijke keuze. Geeft ze echt haar ja-woord aan Dennis of volgt ze toch het andere gedeelte van haar hart en wordt het Rik? In een dubbele aflevering van de populaire RTL 4-soap is te zien wat Anita doet. Ter ere van de 3500ste afle- vering en het slot van Ik wil in GTST pre- senteert Koert-Jan de Bruijn vanavond RTL Boulevard.

Bijna tweeduizend audities op de site, 550.000 stemmen en 2,5 miljoen bezoekers is de opbrengst van Ik Wil In GTST. Na verschillende workshops en trainingen zijn er nog vier acteertalenten over die in aanmerking komen voor een rol in de soap.

RTL Boulevard, voor deze speciale gelegenheid gepresenteerd door GTST-acteur Koert-Jan de Bruijn, maakt vanavond in haar uitzending om 18.30 uur op RTL 4 bekend wie er vandoor gaat met die felbegeerde rol. Voor de winnaar wordt speciaal een rol geschreven. Het karakter dat hij of zij gaat spelen is zeker een paar weken te zien in de populaire soap, laat een woordvoerder van RTL 4 weten.

Om acht uur volgt de dubbele 3500ste aflevering van Goede tijden slechte tijden. Op de dag van de bruiloft biecht Anita aan Dennis op wat er speelt met Rik. Volgens Dennis is er dan maar één oplossing. Anita wordt gedwongen een keuze te maken. Kiest zij voor een toekomst met haar nieuwe liefde of overwint oude liefde alles?
25 Reacties op “3500ste Goede Tijden Slechte Tijden op RTL 4”


 1. !#Michael#!

  Ik denk dat RTL4 vanavond als de grote winnaar uit de bus komt! Jubileum uitzending GTST, einde van powerblock op Ned3. En eindelijk de kans voor wendy om haar heel holland helpt eindelijk te laten knallen!

 2. Grobber

  Voor mij mag het gelijk de laatste zijn.

 3. mari

  michael

  wendy hoort op de markt daar kan ze schreeuwen zo hard als ze kan
  en geloof mij nou rtl flopt vanavond wederom

 4. gtst hater

  bestaat gtst nu nog steeds
  snap niet dat mensen er nog naar kijken
  het is elk jaar hetzelfde maar dan met andere mensen
  trouwen scheiden vreemdgaan moord gijzeling en iemand ligt in het ziekenhuis
  is elk jaar zo is toch niks meer aan.

 5. René[vanGee]

  Van mij mag heel Holland Wendy de vernieling in helpen. Gezien de belabberde kijkcijfers lukt dat aardig.

 6. Anoniem

  GTSTS is voor dom volk dat van het leven niets begrijpt. Ze denken dat ze van GTST iets kunnen leren.

 7. mari

  Van mij mag heel Holland Wendy de vernieling in helpen dat geld ook voor jou renee

 8. Frank

  “Het karakter dat hij of zij gaat spelen is zeker een paar weken te zien in de populaire soap, laat een woordvoerder van RTL 4 weten.”

  Zoveel heisa om een gastrol? Dan vond ik ‘Soaptalent’ met Carlo Boszhard destijds leuker. Met een nog onbekende Aukje van Ginneken en Winston Post. Die status zullen die kinderen die nu meedoen niet bereiken neem ik aan, als ze er na een paar weken weer uit moeten.

 9. Anoniem

  @Frank: ‘Zeker een paar weken’ , als de rol niet aanslaat of de acteerprestaties achter blijven is het exit, anders kunnen ze blijven ;)

 10. Johan B.

  Michael blijft de eeuwige optimist. Meestal kijkt amper de helft van het aantal dat hij voorspelt. Zelf denk ik dat GTST rond het miljoen zit, netjes voor de vrijdagavond. De meeste kijkers zijn echter voor Vermist op Ned. 1.

 11. !#Michael#!

  Wat een gezeik. Dat eeuwige elitaire gedrag van mensen die duidelijk het vermaak niet in een soap zien! Soaps zijn vermaak gedachten op 0 en dom kijken naar andermans shit, heerlijke tv die bij tijd en wijlen zeer spannend en ontroerend kan zijn!

  Je hoeft het niet leuk te vinden, oke! Maar zeggen dat soaps voor domvolk is, is onzin! En wie dat beweert heeft zelf een zware tekortkoming, je kunt een groep mensen niet stigmatiseren, we zijn allemaal mensen en uniek in ons soort. Rijk of arm. Jong of oud. Opgeleid of highschool dropout. Je kunt niet een labetje maken dat perfect pas op miljoenen mensen!

  Waarom kijkt hoog opgeleid nederland dan massaal naar De Gouden Kooi? En ik wil niet weten hoeveel wel geeëduceerde mensen s’avonds om 20.00u naar hun vaste prikkie zitten te kijken.

  Soaps in Nederland trekken afzonderlijk van elkaar van enkele honderduizenden tot ruim ’n miljoen kijkers.

  En samen voorzien ze in de behoefte van een miljoenenpubliek!

  Even een op somming:

  GTST Dagelijks goed voor z’n 1.2mln kijkers (inclusief HH) Soms nog meer!
  ONM Dagelijks goed voor zo’n 500dznd (inclusief HH)
  The Bold Dagelijks goed voor een dikke 450dznd kijkers (inclusief HH)
  ATWT Dagelijks goed voor een dikke 700.000 kijkers (incl HH RTL8 22.30u 200dznd, RTL4 17.00u 450dznd, RTL4 9.05 100dznd)

  Bij elkaar trekken de soaps dagelijks zo’n 2.850.000 (!!!) kijkers, ervan uitgegaan dat sommige mensen meerdere soaps volgen houd je nog zeker één krappe 2mln (!!!!) vervente soap kijkers in Nederland over.

  En als we De Gouden Kooi voor het gemak ook als soap rekenen, zitten we op dagelijks zo’n 700dznd kijkers is 3.550.000 kijkers en houden we zo’n 2/2.5mln vervente soap kijkers over!

  En die zijn heus niet allemaal achtelijk, ze willen gewoon even hun eigen sores van zich af zetten en vermaakt worden! Soap is een genre dat internationaal gezien al ruim een halve eeuw de tv domineerd, en nog steeds ongekend populair!

 12. c.

  tjaaaa tis ook weer zo….dat vreemdgaan en dat soort dingen nou eenmaal in soaps zit….maar ik vind het ook wel hoor…vaak hetzelfde en voorspelbaar soms ook.
  de gouden kooi en dat soort dingen. dat vind ik wel veell erger!!die nepwijfen en vieze gasten van jongens… net zoals. temptation eiland. die krijgen volgens mij gewoon superveel geld ervoor.om nep te gaan pijpen en dat soort dingen en vreemdgaan(als ze dat al echt doen) enz enz…( en dat komt al heel vroeg op tv!!!zo triest) hoe diep kun je zinken denk ik dan gelukkig zijn er veel mensen die het ook walgelijk vinden. nee geef maar gewoon goede programma’s waar je misschien ook nog wat aan hebt! of waar andere mensen iets aan hebben…zoals opsporing verzocht. of vermist en dat soort dingen. dat is gewoon goed.

 13. Joop

  Hahahah RTL fans Heel Holland Helpt is een mislukt programma het is een GROTE FLOP ook vanavond het zal niets worden niet eens 600 kijkers zal trekken hahahaha wie wil nou op Vrijdag avond naar HHH kijken misschien alleen de RTL fans mensen met overgewicht werkloos de niets te doen hebben publiek omroep heeft veel te bieden zo niet gaan mensne liever naar Sterren Dansen Op Het Ijs kijken… Nou toch nog fijn avond RTLfans

 14. Anoniem

  @!#Michael#!

  Bedankt voor je uitvoerige reactie over GTST. Daarmee heb je bewezen dat de stelling: “GTSTS is voor dom volk dat van het leven niets begrijpt.”. Van toepassing is. Hartelijk dank.

 15. !#Michael#!

  @ Anonymous

  En hoe heb ik dat precies aan getoont is mis de link?!

 16. !#Michael#!

  @ Joop

  Je bent simpel weg weer een stigmatiserend geval, ik heb medelijden met je! Dat je zo naief kunt zijn om kijkers van de CO (en NPO) zo over een kam te scheeren, dat is pas te achtelijk voor woorden!

 17. Anoniem

  @!#Michael#!

  Ja hoor, ga mij nou niet zeggen dat je dat niet begrijpt! Dan is het nog erger dan ik dacht. Fijn weekend :lol:

 18. Theo's Teeveetalk

  GTST is een instituut waar na ruim 17 jaar nog steeds dagelijks 1,2 miljoen mensen veel plezier aan beleven.

  Dat lijkt me in de woelige RTL tijden toch nog steeds 1 van de weinige dingen om trots op te zijn. ;)

 19. Anoniem

  “GTSTS is voor dom volk dat van het leven niets begrijpt.”

  Gelukkig hebben we voor de wat intelligentere onder ons de PO nog met ONM en de real life soap van Nick & Simon. ;)

 20. !#Michael#!

  Sinterklaas helpt een handje mee in Heel Holland Helpt, word Wendy toch nog eens vermaak voor het hele gezin. De looks voor paps, het hoge emo gehalte voor mams en de Sint voor de kids! Ben benieuwd wel effect dat op de cijfers heeft, maar durf bijna te zeggen SBS eat you’re hart out! Maar we zullen afmoeten wachten :D

 21. Anoniem

  Michael is niet meer te redden…

 22. !#Michael#!

  @ Anonymous

  Moet ik gered worden? Ik mankeer niks! Ben niet gek :P Ben een vliegtuig ;)

 23. Wout

  Ik vond GTST vanavond leuk.. het was weer ouderwets gezellig :)

 24. Jeffrey (m)

  Ik vond deze 2 afleveringen bij de betere afleveringen van afgelopen jaar horen!

  Ik vond het echt spannend, je ging echt helemaal mee in het verhaal!

 25. kim

  hallo

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.