1,4 miljoen kijkers voor CSKA Moskou – PSV


De kijkcijfers van dinsdag 27 november 2007 (SKO)

CSKA Moskou – PSV (NOS, Ned3, 18:25) – In de Russische hoofdstad Moskou won PSV dinsdagavond van CSKA Moskou door een kopbal van Jefferson Farfan in de eerste helft, 0-1. “Hierdoor blijven we in de race voor de tweede ron- de Champions League en hebben we in ieder geval Europees overwinteren veilig gesteld“, zegt PSV-trainer Jan Wouters. Hij kende een moeilijke periode, nadat trainer Ronald Koeman naar Valencia vertrok en Wouters als assistent naar voren werd geschoven.

Jan Wouters is dan ook erg gelukkig met de overwinning. “Deze overwinning staat mooi op mijn lijstje en doet de mindere wedstrijden van het begin vergeten.” Speler Dirk Marcellis: “Dit is natuurlijk goed voor het zelfvertrouwen. We weten dat we het kunnen, maar het heeft een paar wedstrijden niet meegezeten. Daarom is dit heerlijk.” Dat de wedstrijd op het drassige, hobbelige veld zwaar was geweest, viel van de gezichten van de PSV’ers af te lezen. “De omstandigheden waren erg moeilijk“, beaamde Mike Zonneveld. “Naarmate de wedstrijd vorderde, werd het helemaal dramatisch. CSKA kreeg in de tweede helft nog wel een paar kansjes, maar ik had niet het gevoel dat we zwaar onder druk stonden. Met 0-1 winnen in een Europese uitwedstrijd is niet slecht, denk ik.” CSKA Moskou – PSV werd dinsdagavond door 1.410.000 kijkers (madl: 25.4%) bekeken op Nederland 3.

De Gouden Kooi (RTL5, 19:27) – Maandenlang waren ze elkaars tegenstander, maar sinds kort lijkt er een prille vriendschap op te bloeien tussen Gouden Kooi-bewoonsters Amanda en Lieke. Ze bevinden zich voortdurend bij elkaar in de buurt en op een gegeven moment neemt Lieke de 19-jarige zelfs even apart in de Private Room. “Ik heb nu eindelijk een beetje m’n draai gevonden hier. Ik had een beetje het idee dat ik aan het opgebrand raakte, maar nu word ik weer steeds relaxter“, vertelde Lieke aan Amanda. Amanda luistert geïnteresseerd. “Ik vind ook dat je positief veranderd bent.. Je blijft steeds meer jezelf en dat vind ik super om te zien. Girlpower!“, lacht Amanda. “Het is toch mooi, hoe we de laatste tijd aan het samenwerken zijn met z’n allen?“, gaat Lieke dan weer verder. “We kunnen heel veel bereiken met z’n allen en ik wil jou even persoonlijk aanspreken. Ik ben heel erg hard naar je geweest, maar de laatste tijd zie ik veel positieve kanten aan je. Ik speel wel tegen je, maar in de eerste plaats zit ik hier niet als speler, maar als mens.” De Gouden Kooi werd dinsdagavond door 481.000 kijkers (madl: 8.4%) bekeken.

Herrie in het Hotel (RTL4, 21:29) – Televisiekok Herman den Blijker trekt week na week ruim een miljoen kijkers met zijn programma Herrie in het Hotel. Het is één van de weinige uitzendingen die doordeweeks na half negen ’s avonds meer dan een miljoen kijkers naar RTL 4 trekt. De populaire televisiekok heeft nu ook een nieuw boek op de markt gebracht. Herman heet het boek eenvoudigweg, met als ondertitel ’Kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten’. Want het boek gaat vooral over echte producten en daar moet je op een goede manier mee omgaan, niet tuttig, maar boers en tegelijkertijd liefdevol. “Een lekker gerecht is vooral het moment. Als ik op zee ben om schaal– en schelpdieren te vangen en je haalt opeens zo’n heerlijke, grote oester naar boven, dan slurp je die toch direct op. Dat is lekker eten.” Herrie in het Hotel werd dinsdag door 1.082.000 kijkers (madl: 17.3%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen