Rob Kamphues: ‘De Reünie heftiger dan ooit’

Geplaatst op zo 28 okt 2007 om 12:20

Rob Kamphues presenteert vanaf vanavond weer acht nieuwe afleveringen van De Reünie. Bij de opnames van deze serie is de presentator niet alleen diverse levensverhalen tegengekomen, maar maakte hij zelf ook het één en ander mee. Zo zat hij twee dagen in een Panamese gevangenis en beleefde hij onlangs zenuwslopende momenten in de – op dat moment tot vijandelijke gebied verklaarde – Gazastrook. “Het is absoluut het meest heftige seizoen tot nu toe“, zegt Kamphues.

In voorgaande series gingen de verhalen uit De Reünie veelal over mensen met wie het toch wel weer goed ging. “Dit keer komen verschillende heftige levensverhalen aan bod, over bijvoorbeeld iemand die in de gevangenis in Panama is beland, een Nederlander die in de Gaza strook werkt en een leraar die iets met een minderjarige leerling heeft gehad“, vertelt Kamphues. “In het nieuwe seizoen van de Reünie gaan we deze verhalen niet uit de weg, ook al zijn ze niet altijd heel gezellig. Ze zijn uit het leven gegrepen, stuk voor stuk indrukwekkend en leveren spannende televisie op.

In De Reünie delen mensen hun verhalen met elkaar en met de kijkers. Wat waren de toekomstdromen van toen en welke kwamen uit? Zijn de winnaars van toen ook de helden in het latere leven? Wie was op wie verliefd en welke liefdesbrief werd nooit verstuurd? En welke klasgenoot verdient een excuus voor alles wat is gebeurd?

Rob Kamphues gaat in de eerste aflevering vanavond met 4-havo klasgenoten terug naar 1977. De meeste leerlingen herinneren zich vooral de saamhorigheid op de kleine school. De verbazing is dan ook groot als de klas tijdens De Reünie te horen krijgt dat zelfs hartsvriendin Elly niet op de hoogte was van het dubbelleven van Agnes. Voor Agnes, die samen met Elly bekend stond vanwege haar grote mond, is het een enorme opluchting dat ze eindelijk durft te vertellen waarom ze nooit meeging naar de beruchte kantineavonden. Ze had namelijk een relatie met haar zwemleraar…

De Reünie is om 20.20 uur te zien bij de KRO op Nederland 1. (Foto: Daniel Ashes)
5 Reacties op “Rob Kamphues: ‘De Reünie heftiger dan ooit’”


 1. mari

  dit is toch veel leuker dan het stoffige oudbollig klasgenoten

 2. Frank

  Gewoon geen vergelijk. Klasgenoten is met bekende nederlanders. Vind ik ook heel leuk. En juist dat stoffige mag ik wel bij zo’n programma. Maar De Reunie is ook echt goed!

 3. ronaldo

  Je kan de problemen ook opzoeken om af te reizen naar het instabiele Gazastrook en zo lekker reclame maken voor je programma

 4. !#Michael#!

  Wat scoorde de Reunie? Voorheen? Klasgenoten en Memories waren toch goe dvoor zeker 1mln kijkers, een vergelijkbare show dan ook lijkt me?

 5. Henk

  Volgens mij heeft dit proggramma al eens 2 miljoen gehaald maar dat weet ik niet meer zeker

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.