Beau van Erven Dorens praat over late-night show

Beau van Erven Dorens praat met de zenderleiding van RTL 4 over een nieuw late-night programma. Dat zegt Beau in BN/DeStem. De tv-zender heeft plannen voor een nieuw praatprogramma op de late avond. “Daar ben ik, geloof ik, al acht jaar over in gesprek. Dus nu zijn er ook gesprekken“, zegt Beau in de krant. “Eerlijk gezegd ben ik daar helemaal niet mee bezig. Ik voel me als iemand die is aangespoeld. Nu ben ik langzaam aan het opkrabbelen en begin ik een vuurtje te stoken.

De presentator voegt daar gekscherend aan toe: “Eigenlijk ben ik mijn eigen Expeditie Robinson aan het houden, hier bij RTL. Maar ik maak me geen enkele zorgen, daarvoor heb ik veel te veel leuke dingen te doen.

De dagelijkse quizshow Deal or no Deal met Beau is succesvol op RTL 5, maar hij is wel blij dat hij door RTL Travel nu ook weer eens op locatie mag filmen. “Voor Deal or no Deal zit ik elke dag in de studio. Beau & Linda was opgenomen in de studio. NSE: hetzelfde verhaal“, somt Beau op. “De laatste keer dat ik een programma op locatie maakte was, geloof ik, Beaullywood in 2001. Dus dat ik eindelijk weer eens naar buiten mag maakt het voor mij wel heel erg leuk.”

Ik heb er heel veel zin in om van hot naar her gesleurd te worden en allemaal leuke dingen te doen. Want laten we eerlijk zijn: hoe prima een quiz als Deal or no Deal ook is, daar word je op een gegeven moment ook wel een beetje kriegel van.

Beau is vanavond voor het eerst te zien in RTL Travel (22.30 uur, RTL 5). “Tja, bij Talpa mocht ik zo’n beetje alles doen wat ik wilde. Hier bij RTL moet ik alles weer gaan opbouwen. Het opgaan van Talpa in RTL is heel erg snel gegaan, en iedereen is maar een beetje ingezet waar het kon. Ik nam natuurlijk al hier met Deal or No Deal en daarnaast hebben ze me dus Travel aangewezen. Ik vond dat wel goed, maar de toekomst moet maar uitwijzen of het goed is dat ik hier ben neergezet.

Na zijn terugkeer bij RTL heeft Beau al enkele keren Daphne Bunskoek vervangen in RTL Boulevard. “Dat heb ik onlangs weer een keer gedaan maar ik wil het niet vaker dan vijf keer per jaar presenteren. Dat zou niet goed zijn voor het programma, en niet goed voor mij. Ik heb het boek Boulevard afgesloten. Nee, eigenlijk kijk ik er ook bijna nooit naar. Maar ik zie überhaupt bijna geen tv…

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen