Beau van Erven Dorens praat over late-night show

Geplaatst op zo 28 okt 2007 om 13:31

Beau van Erven Dorens praat met de zenderleiding van RTL 4 over een nieuw late-night programma. Dat zegt Beau in BN/DeStem. De tv-zender heeft plannen voor een nieuw praatprogramma op de late avond. “Daar ben ik, geloof ik, al acht jaar over in gesprek. Dus nu zijn er ook gesprekken“, zegt Beau in de krant. “Eerlijk gezegd ben ik daar helemaal niet mee bezig. Ik voel me als iemand die is aangespoeld. Nu ben ik langzaam aan het opkrabbelen en begin ik een vuurtje te stoken.

De presentator voegt daar gekscherend aan toe: “Eigenlijk ben ik mijn eigen Expeditie Robinson aan het houden, hier bij RTL. Maar ik maak me geen enkele zorgen, daarvoor heb ik veel te veel leuke dingen te doen.

De dagelijkse quizshow Deal or no Deal met Beau is succesvol op RTL 5, maar hij is wel blij dat hij door RTL Travel nu ook weer eens op locatie mag filmen. “Voor Deal or no Deal zit ik elke dag in de studio. Beau & Linda was opgenomen in de studio. NSE: hetzelfde verhaal“, somt Beau op. “De laatste keer dat ik een programma op locatie maakte was, geloof ik, Beaullywood in 2001. Dus dat ik eindelijk weer eens naar buiten mag maakt het voor mij wel heel erg leuk.”

Ik heb er heel veel zin in om van hot naar her gesleurd te worden en allemaal leuke dingen te doen. Want laten we eerlijk zijn: hoe prima een quiz als Deal or no Deal ook is, daar word je op een gegeven moment ook wel een beetje kriegel van.

Beau is vanavond voor het eerst te zien in RTL Travel (22.30 uur, RTL 5). “Tja, bij Talpa mocht ik zo’n beetje alles doen wat ik wilde. Hier bij RTL moet ik alles weer gaan opbouwen. Het opgaan van Talpa in RTL is heel erg snel gegaan, en iedereen is maar een beetje ingezet waar het kon. Ik nam natuurlijk al hier met Deal or No Deal en daarnaast hebben ze me dus Travel aangewezen. Ik vond dat wel goed, maar de toekomst moet maar uitwijzen of het goed is dat ik hier ben neergezet.

Na zijn terugkeer bij RTL heeft Beau al enkele keren Daphne Bunskoek vervangen in RTL Boulevard. “Dat heb ik onlangs weer een keer gedaan maar ik wil het niet vaker dan vijf keer per jaar presenteren. Dat zou niet goed zijn voor het programma, en niet goed voor mij. Ik heb het boek Boulevard afgesloten. Nee, eigenlijk kijk ik er ook bijna nooit naar. Maar ik zie überhaupt bijna geen tv…
47 Reacties op “Beau van Erven Dorens praat over late-night show”


 1. Televisiefreaks

  Als Beau op de late avond komt dan wel graag als duo met iemand anders. Maar met wie? RTL heeft voldoende sterren in huis om daar een leuk iemand naast te zetten. :-)

 2. mari

  @televiefreak

  sterren laat me niet lachen

 3. de haas

  Tuurlijk kijkt beau wel veel tv. is het grachtengordelfahig om te zeggen dat je bijna geen tv kijkt? Is tv kijken iets minderwaardigs? Als je voor tv werkt kijk je veel tv. Bleh ik heb mijn buik vol van deze man…

 4. television boy

  Beau met
  Daphne Bunskoek (dan moet er wel een ander voor Boulevard gezocht worden)
  of met Inge Diepman (ex VARA)
  of
  Mieke van der Weij (ex Rijdende Rechter)
  of
  Sylvana Simons
  of…?

 5. dannytje

  Waarom niet weer een programma zoals Linda en Beau op zondag, maar dan op een andere dag. Maar ja ze hebben jensen ook al en rtl boulevard dus word dan wel een beetje veel gepraat over alles en nog wat.

 6. ik

  LINDA DE MOL natuurlijk!!

 7. !#Michael#!

  @ Televisiefreaks

  Hopenlijk met Linda de Mol? Die heeft in t voorjaar ook een nieuwe show in het vooruitzicht! Waarom geen late night talkshow?

  En Beau en Linda hebben natuurlijk met ‘Beau en Linda op zondag’ (900.000 kijkers, na ‘De Wedstrijden’)
  en ‘M/V’ (400.000 kijkers op Donderdag, en 350.000 in een herhaling op Maandag)
  bij Talpa al laten zien relatief succesvol te kunnen zijn samen, en zeg nou zelf ze doen t best leuk met z’n tweetjes!

 8. Bart

  Beau vijf keer per week in zowel de vooravond als de late avond :O? Dat is dus tien keer Beau per week per jaar. Herhalingen nog niet meegeteld. OMG…

 9. Chiel

  3 talkshows tegelijk… Handig :?

 10. ronaldo

  Beaurivage is een flop geweest dus ben niet echt overtuigend ervoor

 11. !#Michael#!

  @ Chiel

  Het serieuze P&W, het platte odinaire Jensen! en als alternatief Beau en Linda, ik weet zeker dat een idee alla Het land van maas en geel kan werken! En met alle respect, als vatse kijker van Het land van Maas en Geel, t was niet zo slecht zoals er over gesproken werd, t was best een leuke talkshow :)

  Met het juiste duo en de juiste zender is er ruimte tussen Jensen! en P&W! Zeker weten!

 12. Anoniem

  Beau met Daphne lijkt me een leukere combi
  Linda heeft het al te druk met Miljoenenjacht en Gooische Vrouwen
  Maar als afwisseling De Slimste (tijdens winter en zomerstop)
  zou leuk zijn

 13. RTL FAN

  Linda de Mol kan het niet worden.
  Die heeft het veel te druk.
  NL, Duitsland TV, Blad, Eigen BV’s en schrijven van teksten voor series
  Max westerman is wel al eerder eens genoemd om het doen.

  Beau heeft al eens zo’n studio programma gehad maar liep niet.
  Denk zelf aan Daphne & Max om 22:00uur tot 23:00uur
  Met elke dag een 3e presentator van rtl er bij en 2/3 gasten aan een leuke tafel.
  Alla BVD

  Jensen stopt binnenkort dus die valt weer even een paar maanden weg
  Volgens RTL zouden ze begin December er mee komen als er iets goeds is dus nog even afwachten

 14. Jeroen1

  Voor een praatprogramma hoef je echt geen professor te zijn (zie Jensen), maar enige bagage is toch wel noodzakelijk. Beau is een intellectueel vlieggewicht.

 15. Tetje

  @ RTL fan; Godzijdank heeft Linda het te druk. En NL en Dld tv, ( luchtige vermaak tv), het schrijven van editorials 1x p/m, want een blad maken heeft ze heus haar personeel voor, eigen bv’s om haar geld ergens te parkeren en het schrijven van texten voor luchtige kluchten die vooral gaan leven door experimenteren met al die andere speelsters zijn toch geen gedegen basis voor een late night talk show? Jij heb er ook lekker veel verstand van, maar niet heus.

 16. Vincent

  @ RTLFAN: Daphne is leuk, ze doet bouelvard goed, maar daar blijft het ook bij. Ik zie haar geen goede gesprekken voeren met politieke kopstukken, voetballers of andere nieuws prominenten.

  Beau zou dit heel goed kunnen dragen, niet alleen, maar hij kan dit wel. Hij staat redelijk dicht bij de mensen en is zelfverzekerd.

  Het BVD format was altijd leuk. Ik denk alleen niet dat mensen die normaal Jenssen kijken tot die doelgroep behoort. Bij mij gaat dit in ieder geval niet op. BVD was niet alleen een succes omdat het een sterk praatprogramma was, maar omdat de lead-in altijd goed was. Iedereen bleef altijd hangen en het zappen zoals we dat nu allemaal doen, was toen minder.

  Beau en in ieder geval een man. Het moet tenslotte geen koffietijd worden en mannen zijn gewoon betere interviewers.

 17. Johnny de Mol

  Beau samen met Karel vd Graaf. Er is al een pilot opgenomen.

 18. Patzy

  Ik dacht dat van Westerloo ooit geroepen heeft dat als er een praatprogramma komt dit alleen door vrouwen gedaan zou worden.

 19. Sandra

  Beau en Daphne zou een hele goede zijn, Beau voor de humor en de grapjes tijdens een gesprek. En Daphne met een serieuse ondertoon. Want Jensen scoort de laatste tijd ook niet meer fantastisch

 20. Henk

  Waarom moeten het altijd sterren zijn die zo’n proggramma presenteren, Zoek iemand met talent. Die iets anders kan dan alleen maar presenteren, die ook zelf een grap kan maken, in plaats van alleen maar grappige mensen te intervieuwen, Mischien Ruben Nicolai of Jeroen van Koningsbruggen.

 21. Anoniem

  Harmpke Pijpers is misschien vreemd maar denk adt het goed zou werken
  Ze heeft een tijdje NSE gedaan met Beau

  Maar ook Inge Diepman (ex VARA) en Mieke van der Weij zouden een goed duo met Beau vormen

 22. Anonym

  @ Henk; dan krijg je geheid weer het Cees Geel-effect. Ik pleit nog steeds voor Jan Mulder en Joost Zwagerman. Beide hebben hun sporen in het genre verdiend, beide zijn goed ge-informeerd, prettige sprekers, in voor een geintje, slim, doortastende denkers, allebei ontzettend goed in mooi geformuleerde zinnen, tja ik zie het probleem niet. O misschien omdat Joost officieel geen journalist is? Hij heeft toch Nederlands gestudeert en schrijft toch columns in de krant? Of dat Jan in een leeuwepak liep? Tja ik zie het als ‘in’ voor een geintje maar daar we met ongelofelijke aantallen rechtlijnigen en simpele zeikstengels te maken hebben, zouden deze vakmannen het dus niet kunnen doen? En Beau en Jensen zijn gewoon te jong vind ik. Dat kan altjd nog als Jan incontinent wordt en Joost gaat malen ofzo.

 23. Anoniem

  jaaaa leuk!
  Met Beau een talk show!!

  gaan we lekker belangrijk doen en journalistje spelen.

  en weet je wat…?
  RTL gaat het nog doen ook.
  omdat ze werkelijk geen idee hebben wat nog scoort of niet.
  die zender gaat eraan….
  let maar op.

 24. Peter

  @anonymous

  zender gaat er aan, wat een negatieve houding weer. Op zenders schieten is makkelijk maar goed je hebt goede jaren en slechte jaren en rtl zit even in een dip maar zo heeft elke groep wel eens een dip gehad….

 25. !#Michael#!

  @ Anonymous

  Beau is journalist, schrijver, acteur en quizmaster. Die man kan werkelijk alles en als stand-in in HLVMEG heeft hij laten zien een goed intervieuwer te zijn en het vak ‘talkshowhost’ goed te verstaaan, en dat bewezen de kijkcijfers ook want telkens met Beau in de show stegen de kijkcijfers ver boven programma gemmiddele!

 26. Tjeerd

  Beau moet zich gewoon met programma ontwikkeling gaan bezighouden en die vooral niet zelf willen presenteren. Voor een talkshow is hij ongeschikt. Beau is ook vreselijk overgewaardeerd en bewijst inderdaad dat het ook zo is.

  Ach het is niet erg, maar mensen moeten niet alles willen kunnen doen, want dat lukt niemand, zelfs Beau niet, juist Beau niet.

 27. David

  Het lijkt mij zeker leuk, alleen ben ik erg benieuwd wat degene wordt met wie hij het gaat presenteren (Karel vd Graaff zou prima zijn imo). Dan heb je Karel voor het wat serieuzere en Beau voor het wat luchtig maken. Maar ik snap niet dat RTL hier zo lang mee heeft gewacht, met de late-night show op zich dan. P&W is allang in het gat gesprongen. Want het mooie van B&vD was nou net dat een hoop anti-rtl mensen wél naar B&vD keken. ‘Anti’ in de zin van dat RTL4 maar een pulpzender was etc. RTL4 kreeg hierdoor een wat serieuzer gezicht.

  Maar het zal aan de combi liggen en aan het timeslot (22.30 is mooi een half uurtje vóór P&W) of het een succes gaat worden. Ik geloof dat B&vD rond de 800.000 zaten dagelijks (zoiets als P&W nu), dus ik hoop dat er 600.000 geinteresseerden zijn voor RTL.

  Helaas heeft Beau nou niet echt een super verleden opgebouwd qua talkshows in combinatie met kijkcijfers, dus van RTL uit zou ik het een grote gok vinden. Beau & Linda deed het dan nog relatief goed, maar we zullen zien.

 28. !#Michael#!

  @ David

  BenvD zat standaart boven het miljoen op RTL4! En scoorde velemalen beter dan PenW, maar dat waren uiteraard ook andere tijden met standaart hogere scores van programmas :)

 29. Anoniem

  “BenvD zat standaart boven het miljoen op RTL4”

  Zeker niet. B&vD zat op een seizoens gemiddelde van 800.000 kijkers. Neemt niet weg dat dat een mooie score is voor dat tijdstip.

 30. Anoniem

  @Patzy
  Daar heb je gelijk in, heeft hij inderdaad gezegd. Zou ook een goede opzet zijn als tegenhanger van al die praatprogramma’s met 2 mannen. Ik gok op Dapnne Bunskoek en Marielle Tweebeeke.

 31. Pascal

  Wat zielig, al die open sollicitaties. Hebben inmiddels alle RTl “sterren” al wel gehad dus Beau kon niet achterblijven. En dat terwijl hij al 2 mislukte nieuws/talkshow programma’s op zijn naam heeft staan.

 32. David

  Standaard boven het miljoen was het zeker niet weet ik. Ik dacht dat er inderdaad -net als nu bij P&W- uitschieters waren naar 1,2 miljoen, maar dan was het een erg bijzondere dag of erg bijzonders gasten. Die 800.000 zat volgens mij behoorlijk in de buurt, zeker het laatste (RTL-) jaar.

 33. Arjan

  Hou toch met die cijfers van BenvD. Bij Talpa was het gem. 200.000.
  Pauw en Witteman scoren echt veel hoger. Bij RTL kwamen zij echt nooit boven het miljoen.

  Beau = NSE, dus Beau = flop!

 34. David

  @Arjen:

  B&vD nooit boven het miljoen op RTL4? Dat heb je toch echt mis, want dat haalden ze -af en toe- wel. Net zoals P&W nu op Ned.1, die scoren echt niet gemiddeld een miljoen hoor. En uiteraard liep B&vD totaal niet op Talpa, zoals niets daar liep, maar over dat jaar had ik het ook niet.

 35. dannytje

  @arjan
  Dat is onzin, nse flopte gewoon omdat simpelweg iedereen zich te beroerd voelde om naar tien te kijken behalve ik dan met nog een paar anderen. Ik vond nse wel goed het was lekker jong en vernieuwend.

 36. !#Michael#!

  25-11-2002 22.32u RTL4 Barend en van Dorp 1.715.000 kijkers

  BRON: SKO jaarraporten

  Overigens valt op dat enkele jaren geleden veel RTL programma’s miljoenen kijkers hadden. TV makelaar 1.5mln (meerdere seizoenen op rij), RTL BLVRD meerdere jaren uitschieters naar 1.5mln, 1x zelfs 1.7 mln. 7-12-2003 trok het zes uur nieuws 1.862.000 kijkers. Er is sinds dien wel erg veel verandert op RTL4, of kijken mensen minde tv?

 37. dannytje

  @michael
  kom je daar nu pas achter dat mensen minder tv kijken vroeger scoorde gtst ook wel eens boven de 2 miljoen, nu geen een programma meer behalve voetbal dan.

 38. Tetje

  We zijn massaal televisie-moe. Maar dat is toch niet zo gek met almaar hetzelfde, nog meer van hetzelfde en nog veel meer van hetzelfde. Ondertussen hoor je ze zowat denken wat-moeten-we-nu-weer-eens verzinnen. Ja hoor eens mensen konden zich voor de tv uitgevonden was ook altijd prima vermaken dus als ze erop uitgekeken zijn gaat het leven ook gewoon door.

 39. henk

  onzin die kijkcijfers, mij gaat het nog steeds om of ik een proggramma leuk vind, en of de kwaliteit, orginaliteit en om dat het goed geproggrammeerd is. Zodat ik het kan en wil zien, denk je dat iemand zich druk maakt over die kijkcijfers in heel nederland, Niemand denkt oh vorige week heeft 1 miljoen mensen naar idols gekeken laat ik deze week ook kijken, Nee, de mensen denken Paul de Leeuw was vorige keer lachen laat ik nog maar een keer kijken, Toen Idols voor het eerst op tv was, was het gesprek van de dag, Dat hebben sommige proggramma’s nog steeds zoals de lamas en Paul de Leeuw en dat maakt hun succesvol niet omdat ze een grote pooster op hangen met ZATERDAG IDOLS of GORDON SCHELT KANDITAAT UIT. Mond op mond reclame is de beste reclame.

 40. Henk

  @ Tetje

  Jah inderdaad er is weinig orginaliteit meer aan de huidige proggramma’s, Ik denk dat daarom de PO ook zo hoog scoort, Daar kan men een nieuw proggramma bedenken omdat het niet meteen winstgevend hoefd te zijn, Kijk naar de wereld draait door, het eerste jaar had het ook slechte kijkcijfers maar namate er steeds meer mensen het een keer hadden gezien. Ik hoop ook dat dit met de nieuwste show gebeurt

 41. hm

  Wat gaat er met Chazia M gebeuren eigenlijk. Zij wilde Char niet meer doen, wat nu? Is dat niet een beetje de Astrid Joosten/ Sonja Barend van RTL? Kunnen ze bij RTL niet een Jongbloed en Joosten achtige show maken op de vrijdagavond?

 42. michel

  family of stadions op de late avond

  elke avond vanaf 22.30 op alle zenders van rtl horizontaal geprogrammeerde programma. met voor alle nieuwe programma’s een 2 kijk moment op de zelfde avond!

  met een ander format met andere presentatoren voor de gay latenigth op rtl8 en de nieuwe late nigth op rtl4 met beau, albert en daphne (was al een leuke combie bij de laatste show op toen) lijkt mij leuk als zij afwisselend i duo’s de late nigth doen en dan op vrijdag met zn 3en. let op op rtl4 is de late nigth om 23.30. laat zoyu je zeggen maar de mensen die eerder willen kijken kunnen dat al vanaf 22.30 op rtl7

  rtl4

  22.30 4 in het land pres: daphne lammers/diana matroom/ vivian slingerland
  23.00 de slimste pres: linda de mol
  later: wie heeft de langste pres: john williams
  23.30 nieuwe late nigth talkshow met albert verlinde, daphne bunkoek en beau van erven dorens hh (eerst op rtl7)
  24.30 late nieuws en weer
  24.45 jensen hh (mis toch een site kick)
  1.45 pann live hh (nieuwe gay late nigth) pres: bart ettekoven/ kasper scholman (ex onm)/ jeroen kijkindevegte (late nigth genoemt naar de stichting pann die oa feesten organiseren en al een eigen radio zender heeft)
  2.45 tis hier fantastisch hh
  later: de 10 hh, typisch 70/80,90 hh , gordon en joling van de vloer hh en meer
  3.45 westenwind hh
  4.45 doorlopende herhaling van het nieuws

  rtl5
  22.30 jensen pres: robert jensen (mis toch een site kick)
  23.30 big brother hh
  24.00 parels en zwijnen, dok 12, grijpstra en gier, van speijk, boks, blauw- blauw hh
  1.00 rtl boulevard hh pres: daphne bunskoek, sulay reval (nu kro en vara), wilfred gennee of beau van erven dorens
  met: albert verlinde, jeroen kijk in de vegte, mike starink (terug bij rtl), peter van der vorst, john van de heuvel, mark van der linden, fiona hering e.a.
  2.00 kijkradio 538 (op donderdag, vrijdag en zaterdag de lounge met mike starink ea (zie zaterdag)

  rtl7
  22.30 nieuwe late nigth en met daphne bunskoek, albert verlinde en beau van erven dorens
  23.30 late nieuws en weer
  23.45 de slimste hh pres: linda de mol
  later: wie heeft de langste pres: john williams
  24.15 4 in het land hh
  24.45 80’s 90’s quize hh
  1.15 cash en carlo hh
  1.45 doorlopende herhaling van het nieuws en sportnieuws

  rtl8

  22.30 pann live (nieuwe gay late nigth) pres: bart ettekoven/ kasper scholman (ex onm)/ jeroen kijkindevegte(late nigth genoemt naar de stichting pann die oa feesten organiseren en al een eigen radio zender heeft)
  2.45 tis hier fantastisch hh
  23.30 deal or no deal hh
  24.00 rozengeur en votkalime
  1.00 the oprah winfrey show
  2.00 rtl boulevard hh pres: daphne bunskoek, sulay reval (nu kro en vara), wilfred gennee of beau van erven dorens
  met: albert verlinde, jeroen kijk in de vegte, mike starink (terug bij rtl), peter van der vorst, john van de heuvel, mark van der linden, fiona hering e.a.
  3.00 goede tijden slechte tijden op herhaling

 43. Tetje

  @ Precies! Henk op 40, het lijkt wel als het niet winstgevend hoeft te zijn, dat het dan beter is, op zn minst niet zoveel van hetzelfde. Waarom dan zo ontiegelijk veel commercieelen? 3 PO’s en notabene 7 commercieelen? En dat dijt maar uit, heb ik nieteens TMF, MTV, Discovery en Geographic meegeteld. Mensen hebben er kennelijk niet zoveel behoefte aan als degene die er zich voor inspannen. 3 PO’s, en 3 CO’s, TMF, MTV, Discovery en Geo lijken mij voor dit kikkerlandje persoonlijk genoeg.

 44. David

  @Tetje:

  Fijn dat jij dat voor ons bepaalt. We leven hier gelukkig in een vrije markteconomie, en elk bedrijf die denkt dat ie daar zn geld mee kan verdienen mag een zender starten, gelukkig. Het ergste wat er kan gebeuren is dat dat bedrijf failliet gaat, maar dan is er alleen maar eigen erin gestoken geld verdwenen, dus heb jij geen last van lijkt me. Als we die discussie aangaan dan wil ik van jou wel eens weten waarom ik gedwongen meebetaal aan het salaris van Giel Beelen (350k), Jack v Gelder etc.

  Ik ben met je eens dat het meestal niet bijster orgineel is, maar zo werkt het nou eenmaal. Commerciele omroepen moeten hun geld verdienen met advertenties. Helaas zoeken ze daaromvaak ‘het midden’ op. Reden waarom ook alle radiostations op elkaar lijken. Want het loont vaak om bijv. 5% van de ‘middenmarkt’ te bedienen dan 50% van een groep die voor adverteerders niet aantrekkelijk is. Helaas maar waar.

  Maar daarom hebben we nou juist de PO toch? Door belastinggeld gefinancierd (én door veel reclame) dus daar is geld genoeg om te experimenteren, en geen belastingbetaler die gaat klagen als er een flop is. Bij commercielen hebben ze meteen te maken met aandeelhouders.

  Begrijp me goed, ik ben niet tegen de PO, ze doen prima werk. Maar het aantal commerciele zenders beperken is echt onzin, of mag ik voor jou dan ook gaan bepalen waar en wanneer je je boodschappen doet, slaapt en werkt?

  Elke ondernemer mag de kans die hij ziet liggen pakken, zo simpel is het.
  En als 7 commercielen echt te veel is, zal de markt er vanzelf voor zorgen dat dat aantal minder wordt..

 45. Anoniem

  QUOTE !#Michael#! zegt:

  29-10-2007 om 8:33
  25-11-2002 22.32u RTL4 Barend en van Dorp 1.715.000 kijkers

  BRON: SKO jaarraporten

  Overigens valt op dat enkele jaren geleden veel RTL programma’s miljoenen kijkers hadden. TV makelaar 1.5mln (meerdere seizoenen op rij), RTL BLVRD meerdere jaren uitschieters naar 1.5mln, 1x zelfs 1.7 mln. 7-12-2003 trok het zes uur nieuws 1.862.000 kijkers. Er is sinds dien wel erg veel verandert op RTL4, of kijken mensen minde tv?

  ———–
  Jaja, toen zat jij, ex-tien/talpa-fan en inmiddels rtl-verslaafde, nog in de luiers!!

 46. Tetje

  David, ze mogen alles van mij, maar als het minder wordt, moeten ze ook niet zeuren. Als er bij ons op een gegeven ogenblik 10 slagers in de straat zitten, dan loopt het gewoon fout. Zo ingewikkeld is dat toch niet? Of je moet je geld erin blijven pompen en dat er dan amper meer wat uitkomt. Maar niet zeuren, dat vind ik.

 47. David

  Daar moet ik je dan inderdaad wel gelijk in geven. Het wordt gigantisch verspreid op deze manier. Vroeger haalde RTL4 in zn eentje 35% aandeel (6+), maar toen was er dus alleen nog maar 1, 2 en 3. En nu halen ze met 4 zenders 30%… maar denk wel dat er vooral vanuit adverteerders ook gevraagd wordt om specifieke doelgroepen. De winst zal nu beter zijn dan in 1991/1992.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.