Suzanne de Jong voelt zich thuis bij De Grote Beurt

Het automake-overprogramma De Grote Beurt wordt in het nieuwe seizoen, dat vanavond van start gaat bij Veronica, gepresenteerd door Suzanne de Jong. “Ik wilde De Grote Beurt graag doen, al vond ik het wel spannend. Het team is na al die jaren toch gewend om met Jorinde Moll samen te werken“, aldus Suzanne. Volgens Veronica was er geen reden om te stoppen. “De succesformule zorgde ervoor dat er afgelopen seizoen zo’n 30.000 aanmeldingen binnenkwamen“, aldus een zegsman.

En de aanmeldingen blijven nog steeds massaal binnenstromen, vertelt de woordvoerder. “Reden genoeg voor Veronica om het programma voort te zetten op de Vrijdag Auto-avond met een aanscherping van het format.

Net als in De Grote Beurt VIP wordt in de nieuwe reeks van De Grote Beurt per aflevering één auto omgebouwd in plaats van twee. Hierdoor is er meer aandacht voor de kandidaten en wordt tot in het detail ingegaan op de verbouwing van de auto.

Het viel Suzanne reuze mee om Jorinde op te volgen. “Ik was bang dat ze me een enorme prutser zouden vinden. Gelukkig viel dat mee“, zegt ze bij TVgids.nl.

Volgens Suzanne de Jong is een autoprogramma haar op het lijf geschreven. “Ik ging altijd al meer met jongens om, dan met meisjes. Ik ben niet zo’n meisjesmeisje. Laat mij maar lekker met mannen omgaan en gezellig ouwehoeren. Dat losse en enthousiaste zit ook in De Grote Beurt. Wat dat betreft voel ik me dus prima thuis. Daarnaast kick ik echt op snelheid. In de auto, maar ook in een vliegtuig.

Suzanne de Jong gaat dit jaar de presentatie van De Grote Beurt voor haar rekening nemen. Zij is bekend als het Veronica-gezicht van onder meer Meimaand Filmmaand, November James Bond Maand en Maart Automaand. Ze presenteerde ook Veronica’s Mission Impossible, Veronica’s Zwoele Zomer, Heels On Wheels, Funny Video’s, AutoRai Journaal en Pirates Of The Caribbean: Achter de Schermen bij Veronica.

De Grote Beurt is vanavond om 21.30 uur te zien bij Veronica. “Samen met Wegmisbruikers, Top Gear en DGB ga je op vrijdag weer vol gas je weekend in!

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen