Philip Freriks tot eind 2009 bij NOS

Philip Freriks (foto) blijft tot eind 2009 presentator van het NOS Acht uur Journaal. Freriks zou eigenlijk tot de zomer van 2008 het NOS Journaal presenteren, maar op verzoek van hoofdredacteur Hans Laroes blijft Freriks nu aan tot eind 2009. “Het presenteren van het belangrijkste Journaal-bulletin van de NOS is een buitengewoon mooie en veelzijdige job. Je zit in het hart van het nieuws, wat mij als journalist natuurlijk erg aanspreekt“, aldus Freriks in een reactie.

Journaalpresentator Philip Freriks vervolgt: “Vandaar dat ik uitkijk naar nog een aantal mooie jaren bij de grootste nieuwsorganisatie van Nederland.

Ook hoofdredacteur Hans Laroes is verheugd over de toezegging van Freriks om nog tot eind 2009 te blijven. “Philip Freriks is een eminent presentator en drager van het Acht-uur Journaal. Daarom heb ik hem gevraagd om langer te blijven. Dat hij daar ‘ja’ op heeft gezegd, doet mij grote deugd.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen