Op zoek naar Evita nu ook live op internet

De komende zondagen gaat het AVRO -programma Op zoek naar Evita tussen de live-show en de uitslag daarvan door op internet. Evita Extra, de naam van het internetprogramma, wordt tussen 21.25 en 22.30 uur gepresenteerd door Renate Schutte. In Evita Extra worden ook kaarten weggegeven voor de inmiddels uitverkochte liveshows in studio 24 in Hilversum. “Een extra reden om naar evita.avro.nl te gaan tussen de twee uitzendingen door“, aldus een zegs- vrouw van de omroep.

Op dit moment zijn er nog zes kandidaten die strijden om de hoofdrol in de musical Evita: Marjolein, Marleen, Anne, Wieneke, Suzan en Brigitte. Hun omgeving staat komende zondag centraal bij evita.avro.nl. Van elke Evita wordt een vriendin uitgenodigd. Volgende week krijgen bezoekers nog meer te horen over degenen die deze ronde overleven. Daarnaast komen ook de afvallers in de studio van evita.avro.nl langs. Aanstaande zondag is de eerste afvaller aanwezig: Tineke.

Het programma Op zoek naar Evita is gebaseerd op het zeer succesvolle BBC-programma How Do You Solve A Problem Like Maria, waarin werd gestreden om de hoofdrol van Maria in Andrew Lloyd Webber’s musical The Sound of Music.

Op zoek naar Evita is iedere zondag om 20..30 uur te zien op Nederland 1. De uitslag volgt om 22.20 uur. Evita Extra is tussen de uitzendingen te zien op internet.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen