Nieuw hobbyprogramma CreaTieV op SBS 6

SBS 6 gaat vanaf oktober iedere ochtend een knutselprogramma uitzenden. Dat meldt een woordvoerder van de zender vandaag. In CreaTieV neemt presentatrice Gentia Luyckx de kijkers stap voor stap zien hoe ze sieraden en tassen kunnen maken, maar ook hoe ze met simpele aanpassingen de woon- en slaapkamer kunnen worden omgetoverd in nieuwe ruimtes. CreaTieV, dat vanaf maandag elke werkdag om 10.00 uur te zien is, is volgens de zegsman cross- mediaal uitgewerkt.

Kijkers maken zo onder andere kans om de eindproducten te winnen of met bijzondere ideeën als gast te worden uitgenodigd. De website van het programma is een informatiesite, met stappenplannen, ideeën en een plek waar ook producten en benodigde materialen via een webshop besteld kunnen worden.

Met haar ervaring, kennis en vaardigheden wil Gentia kijkers vooral inspireren, aldus de zegsman. “Met leuke en makkelijke voorbeelden, door tips te geven over materialen, gereedschappen en werktechnieken en het bespreken van heersende mode- en interieurtrends. Haar ontwerpen zijn eerder te bewonderen geweest in o.a. Restaurant Makeover op NET 5 en Eigen Huis & Tuin op RTL 4.

CreaTieV is vanaf 1 oktober elke werkdag te zien op SBS 6 van 10.00 tot 11.00 uur met op zaterdag om 10.00 uur een compilatie van de voorafgaande week.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen