NET 5 tevreden over start De Co-Assistent

De nieuwe Nederlandse dramaserie De co-assistent met Hanna Verboom in de hoofdrol is gisteren “uiterst succesvol van start gegaan bij NET 5“. Dat zegt een woordvoerster van NET 5. Gemiddeld keken er 598.000 mensen (gemeten op 6+) naar de eerste aflevering. “Op het hoogtepunt keken er maar liefst 733.000 kijkers naar de perikelen van co-assistent Elin“, aldus de zegsvrouw. Karin de Groot, programmaleider van NET 5, zegt erg blij te zijn met de door de serie behaalde cijfers.

De serie behaalde een marktaandeel van 24% in de doelgroep vrouwen 20-34 jaar. Programmaleider Karin de Groot: “Ik vind het geweldig om te zien dat wanneer je als zender investeert in Nederlands drama, dit gewaardeerd wordt door de kijker. We hebben dat ook gemerkt bij de dramaseries Evelien en Julia’s Tango , die eveneens succesvol zijn ontvangen door het Nederlandse publiek.”

De co-assistent draait om Elin, een aankomend arts, die geconfronteerd wordt met zichzelf en de ontwikkelingen die ze doormaakt. Hanna verboom, Kasper van Kooten, Thom Hoffman, Michiel Huisman, Fockeline Ouwerkerk, Guy Clemens, Sytske van der Ster en Mimi Ferrer vormen de cast van de serie.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen