Natasia slaat er op los in Gouden Kooi

De terugkeer van oud-deelneemster Natasia Blank in De Gouden Kooi is volledig uit de hand gelopen. De gemoederen liepen al snel hoog op en uiteindelijk verkocht Natasia Lieke een klap. “Als het goed is heeft Lieke nu een blauw oog. Nou, het is haar verdiende loon“, aldus Natasia bij Novum Nieuws. Donderdagavond maakte Natasia haar rentree in de villa in Eemnes die ze twee maanden geleden verliet. Volgens Natasia begonnen Huub en Lieke haar direct te provoceren.

Het was de bedoeling dat ze voor de bewoners zou koken, maar zover kwam het niet. “Lieke begon weer over mijn kinderen. Dat heb ik tien maanden lang aan moeten horen, en genoeg is genoeg. Ik heb haar een mep verkocht.

Na het incident werden Natasia en haar zus door de beveiliging het huis uitgezet. “Ons is vriendelijk verzocht of we wilden gaan.” Ondanks de vechtpartij heeft ze geen spijt van haar bliksembezoek aan de villa. “Dat is de Gouden Kooi“, vindt ze. “Ik vind het alleen jammer dat ik Huub niet in elkaar heb kunnen stompen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen