Kijkcijferkanon Radar terug op Nederland 1

Antoinette Hertsenberg keert vanavond 3 september terug met een nieuwe reeks afleveringen van het succesvolle programma Radar van de TROS. Nadat de consumentenrubriek verhuisde van Nederland 2 naar Nederland 1, groeide het uit tot een kijkcijferkanon. “Radar scoorde het afgelopen seizoen buiten- gewoon“, aldus een zegsvrouw van de ‘de grootste familie van Nederland’. “Met de regelmaat van de klok trok het informatieve programma meer dan twee miljoen kijkers.

Radar behaalde het afgelopen seizoen een record. “Het absoluut record was meer dan 2,2 miljoen kijkers en een marktaandeel van 32,9%.

In de eerste aflevering wordt de dierenhandel in Nederland en een advertentie van de SNS Bank aan de kaak gesteld. Nederland is volgens Radar een vrijhaven als het gaat om handel in gevaarlijke, exotische dieren. Ondanks het feit dat dieren als een dingo of moeraslynx een gevaar vormen voor de mens en het dierenwelzijn in het geding is, staat de Nederlandse overheid dit gewoon toe.

Ook de SNS Bank komt voorbij. De SNS Bank schermt met 18 procent rente op een spaarrekening. Radar zoekt uit of dat haalbaar is. (Foto: Leendert Jansen)

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen