‘Idols B4’ blikt terug op drie seizoenen Idols

Met het programma Idols B4 wil RTL 4 de kijker op zaterdag 6 oktober opwarmen voor een nieuw seizoen Idols. Dat meldt een woordvoerster van de tv- zender vandaag. In Idols B4 blikken Idols sterren als Jamai, Jim, Dewi, Raffaëla, Maud, Robin, Christon en Floortje terug op de hoogtepunten van de afgelopen drie seizoenen. Ook wordt vooruit geke- ken naar het nieuwe seizoen met onder meer beelden van de auditierondes met de nieuwe jury, waarin onder meer Gordon plaats heeft.

De hoofdpersonen uit de voorgaande reeksen van ‘Idols’ hebben het niet alleen over hun eigen successen, maar herinneren zich ook een aantal bijzondere mensen en momenten tijdens de audities, theaterrondes, workshops en de grote liveshows. Daarnaast vertellen ze hoe het hen nu vergaat en waar ze mee bezig zijn.

Volgens RTL 4 is Idols de grootste talentenjacht van de Nederlandse televisie. “In november 2002 werd heel Nederland overvallen door het succes van ‘Idols’. Alle bladen en kranten kopten over het programma dat alle kijkcijferrecords verbrak.

Nu, vijf jaar later, staat RTL 4 aan vooravond van de vierde reeks die zaterdag 20 oktober aanstaande van start gaat. Met een record aantal aanmeldingen van 20.842 blijkt de talentenjacht nog steeds ongekend populair. Daarom blikt RTL 4 bij wijze van opwarmer op zaterdag 6 oktober vooruit en terug met Idols B4.

Idols B4 is op zaterdag 6 oktober tussen 20.00 en 21.00 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen