Half deelnemersveld Sterren Dansen op het IJs bekend

Vijf van de tien deelnemers aan de nieuwe editie van Sterren Dansen op het IJs zijn inmiddels bekend. Zangeressen Floortje Smit en Glennis Grace, actrice Melody Klaver, presentatrice Tamara Brinkman en presentator Sipke Jan Bousema wagen zich later dit jaar op glad ijs. Wie de overige vijf waaghalzen zijn, brengt SBS 6 op korte termijn naar buiten. Vanaf eind oktober presenteren Gerard Joling en Nance de derde editie van Sterren Dansen op het IJs weer elk weekeinde op SBS 6.

Opnieuw binden tien bekende Nederlanders de kunstschaatsen onder en gaan zij de strijd met elkaar aan. Samen met een professionele ijsdanser van Holiday on Ice zullen zij de vakjury én de kijkers moeten zien te overtuigen van hun ijsdanskunsten. Nance en Gerard Joling zijn weer van de partij en ook de jury is vertrouwd met Jayne Hamelink, Wil Visser, Peter Moormann en Marc Forno. (Foto: Nick van Ormondt)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen