Dennis Storm wil proces van doodgaan beleven

Ook in het derde seizoen van Try before you die, dat vanavond van start gaat, staat het presentatieteam van BNN weer voor de grootste uitdagingen. Zo rijdt Katja Schuurman dwars door een slagboom heen, krijgt Nicolette Kluijver tienduizend bijen op haar lijf en poseert Dennis Storm voor het Amerikaanse Playgirl Magazine. “Ik heb de drie weken die ik voor de shoot had inderdaad goed benut om te trainen: vijf dagen per week rennen om mijn bierbuikje kwijt te raken“, aldus Storm.

Dennis Storm wilde er voor de fotoshoot zo goed mogelijk uitzien, vertelt hij in het Algemeen Dagblad. “Ik lig wel bloot in de schappen in de VS en Canada, Zuid-Amerika en Azië! Ik vond het poseren niet eng. Enige spannende moment was toen ik hélémaal naakt moest. Ja, ook dat wordt uitgezonden. Even slikken, maar aan later denk ik op zo’n moment niet. Geld heb ik er niet voor gekregen. Wel zijn de foto’s nu van mij. Cadeautje van BNN. Ik mag ze verkopen.

Zijn moeder vindt het wel eens te ver gaan wat Dennis allemaal doet. “Die keer met de penisvergrotende massage bijvoorbeeld. Dat meldt ze dan tijdens het eten en daar blijft het bij. Ik ben nog niet onterfd“, aldus de presentator.

Dennis durfde voor het programma geen bezoek aan een prostituee te brengen. “Ik wilde het eerst wel doen. Goede televisie: met een hoer neuken én er voor betalen. De camera zou alles laten zien. Van alle mannen die het doen, houdt 99 procent het geheim. Maar ik bedacht me. Wist zeker dat iedereen, en vooral vrouwen, me dniet als de presentator die iets stoers probeerde, maar werkelijk als hoerenloper zouden zien. Van dat imago kom je niet af. Hoe men bij BNN reageerde? Ze vonden het irritant, maar hadden begrip. Ik word nooit gedwongen iets te doen.

Hij liet wel een magische boeddhistische tatoeage zetten. De priester waarschuwde voor een kwade vloek bij overtreding van bepaalde regels. Eén daarvan: nooit meer een meisje op je laten zitten tijdens seks. “Ik heb een andere monnik gevonden die die regel opvat als ‘je mag het zelf niet initiëren’. Ik zal dus nooit meer in bed zeggen ‘kom even lekker op me zitten’. Laatst kreeg ik een berichtje van een meisje ‘jouw tatoeage heeft zijn magie nu verloren’, sms’te ze. Ja verdomd, dacht ik.

Dennis heeft nog altijd een wens voor een spannende activiteit. “Het lijkt me prachtig om me te laten bijten door een dodelijke gifslang. Dat is dé manier om het proces van doodgaan echt te beleven, máár wel te kunnen omdraaien met een antiserum. Wat gaat er door je heen als je sterft. Dat is het ultieme verhaal om te vertellen.

Try Before You Die is vanaf vanavond wekelijks om 22.15 uur te zien op Nederland 3.

De nieuwe zondagavondprogrammering van Nederland 3 ziet er als volgt uit:

20.00 uur Holy Shit! (‘Sebastiaan Labrie in reisprogramma Holy Shit bij KRO‘)
20.30 uur De Lama’s (‘Lama-Ruben nuchter over vertrek collega’s‘)
21.10 uur Jan Smit, de zomer voorbij (‘Jan Smit en vrienden langs Spaanse Costa’s‘)
21.45 uur Kijk een Koe (‘Jonge stedelingen naar het platteland in ‘Kijk een Koe!’‘)
22.15 uur Try before you die (‘Dennis Storm wil proces van doodgaan beleven‘)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen