860.000 kijkers voor RTL Boulevard


De kijkcijfers van vrijdag 28 september 2007 (SKO)

RTL Boulevard (RTL4, 18:33) – Albert Verlinde en Daphne Bunskoek vormen nu twee jaar een duo in RTL Boulevard. “Daphne neemt het vaak voor de BN’er op. Die heeft het al zo moeilijk met het inleveren van z’n privacy. Terwijl ik dan denk: dat hoort erbij“, vertelt Verlinde in het AD. Daphne: “Dat je als bekend per- soon alles maar moet accepteren, vind ik onzin. Ze mogen slechte recensies schrijven, lelijke foto’s plaatsen, maar ik wil geen halve idioten met cameraatjes achter me aan.

Bunskoek sluit haar privéleven niet hermetisch af, zegt ze. “Maar verspreid geen persbericht als mijn relatie uit is. Dat gebeurt echt!” Albert: “Verstandig van Daphne? Ach, van Beau van Erven Dorens wist iedereen alles over z’n huwelijk en kinderen. Soms plaag ik Daphne er in de uitzending mee. Bij de nieuwe Quote 500 zeg ik: ‘Ik heb goed nieuws voor je: Wessel staat er weer in’. Daphne grapt dan terug als ik een eigen musicalproductie bespreek. Logisch. Wij zijn beiden bekend en bespreken bekende Nederlanders. Dan moet je niet zwijgen als iets te dichtbij komt.” RTL Boulevard werd vrijdagavond door 860.000 kijkers (madl: 21.1%) bekeken.

De Grote Beurt (Veronica, 21:28) – Het zesde seizoen van het automakeoverprogramma De Grote Beurt ging vrijdagavond van start met de nieuwe presentatrice Suzanne de Jong. Zij neemt het stokje over van Jorinde Moll. “Ik vond het helemaal niet erg dat Jorinde wat anders wilde doen“, aldus Suzanne in Televizier. “Het leek me al langer een erg leuk programma om te maken. Qua presentatie is er dit seizoen dus het een en ander veranderd. Jorinde deed het geweldig op haar manier, maar ik ben heel anders en dat zul je ook in het programma zien.” Het leukste aan het programma, vindt Suzanne het improviseren. “De overval en de reactie van de eigenaar zijn semi-live en dat betekent dat je het niet meer over kunt doen. Het is spontane tv die je maakt en dat spreekt me meer aan dan wanneer alles vooraf is gescript. Lastig, maar wel superspannend en leuk om te doen.” De Grote Beurt scoorde vrijdagavond 270.000 kijkers (madl: 4.1%).

Danny en Jenny de Munk (AVRO, Ned1, 21:30) – De laatste aflevering van de realitysoap Danny en Jenny de Munk rondom zanger Danny de Munk en zijn vrouw werd vrijdagavond door 1.214.000 kijkers (madl: 18.6%) bekeken. De soap heeft volgens Jenny enorm veel leuke reacties opgeleverd. “Na de eerste aflevering ging ik boodschappen doen en kwam ik anderhalf uur later thuis dan normaal“, vertelt Jenny in het programmablad van de Avro. “Iedereen had het gezien en ik werd ook aangesproken door mensen die ik helemaal niet ken. Vooraf had ik daar eigenlijk geen rekening mee gehouden, maar het is enorm leuk om te merken dat het zo goed bekeken werd.” Aanvankelijk had Jenny helemaal geen zin om zo op de voorgrond te staan. “Het was voor hem een mooie gelegenheid om te laten zien hoe het hem de afgelopen jaren is vergaan. Ik wil zelf liever niet in de picture staan.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen