422.000 kijkers voor Max en Loretta


De kijkcijfers van dinsdag 25 september 2007 (SKO)

Max en Loretta (Max, Ned2, 17:37) – Loretta Schrijver is sinds enkele weken iedere werkdag te zien in het middagpro- gramma Max en Loretta op Nederland 2. De presentatrice heeft het erg naar haar zin, maar wel zegt ze het erg druk te hebben. “Het is ontzettend hard werken“, aldus Loretta bij Radio 538. “Ik heb echt nog nooit zo hard gewerkt. God, mensen. Ik weet niet eens meer hoe het is om een uurtje vrij te hebben. Maar het is erg leuk, want ik wil er elke dag een feestje van maken.

Loretta vervolgt: “Wat dat betreft heb ik natuurlijk het mooiste werk van de wereld, want waar heb je het mooiste werk van de wereld? En om een feestje te organiseren moet er toch wel iets georganiseerd worden. Nou doet een hele grote redactie dat wel. Maar ja, we werken ons allemaal te pletter op het ogenblik. Maar: ja, ik heb het erg naar mijn zin.” Max en Loretta werd dinsdag door 422.000 kijkers (madl: 13.8%) bekeken.

Vreemde tralies (EO, Ned3, 20:58) – In Vreemde Tralies brengt Herman Wegter een bezoek aan Nederlanders die in buitenlandse gevangenissen zitten. Hiermee wil hij laten zien hoe het leven daar is en wat voor toekomstperspectief de gevangenen hebben. “Ik wil weten waar het mis ging. Mensen gaan niet zomaar drugs smokkelen. Daar gaat een heel verhaal aan vooraf. Vaak zijn er familieleden die het zagen aankomen, alleen konden zij het niet voorkomen“, aldus Wegter bij TVgids.nl. Vreemde Tralies is tot stand gekomen met steun van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. “Dat was nodig, want zelfs het Ministerie is soms maanden bezig eer zij contact mogen hebben met deze gedetineerden“, aldus Wegter “Ik ben me ervan bewust dat ik een bijzondere kans krijg. Ik mag binnenkomen en rondlopen op plekken waar andere mensen nooit komen. Het is moeilijk voor te stellen hoe het is om je vrijheid kwijt te zijn. Natuurlijk: ik zie waar de gevangenen eten, slapen en leven. Maar uiteindelijk geef ik ze een hand en loop ik de gevangenis uit.” Vreemde Tralies werd dinsdag door 348.000 kijkers (madl: 5.7%) bekeken op Nederland 3.

RTL Boulevard (RTL4, 18:33) – RTL Boulevard-presentator Albert Verlinde bracht deze week goed nieuws tijdens zijn persconferentie van zijn theaterproductiebedrijf V en V entertainment. Het geheim van het succes van zijn musicals als Grease en Doe Maar, is volgens Verlinde te danken aan goede titels en verrassende acteurs. “Kijk naar Jim in ‘Grease’. Nieuwe gezichten, talenten, dat spreekt de mensen aan“, aldus Verlinde in het Brabants Dagblad. “Na Joop van den Ende zijn wij de nummer twee.” ‘Grease’ trok 250.000 bezoekers, ‘Doe Maar’ 100.000, ‘Steel Magnolia’ 47.500, ‘Dubbel op’ 53.000 en ‘Annie’ heeft zo’n 100.000 mensen naar de theaters gelokt. Albert Verlinde en zijn compagnon Roel Vente van V&V Entertainment hebben nog een aantal ijzers in het vuur. Zoals ‘Hairspray’. De première duurt nog wel even (2010), maar Verlinde is nu al laaiend enthousiast. “Dit is typisch een geval van ijzer smeden als het heet is. Het succes van de film ‘Hairspray’ was ons niet ontgaan. Na onderzoek bleek dat de rechten voor Nederland nog niet waren verkocht. We konden snel zaken doen. Deze productie wordt als opvolger gezien van ‘Grease’.” RTL Boulevard trok dinsdagavond 857.000 kijkers (madl: 20.6%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen