199.000 kijkers voor Undercover Lover


De kijkcijfers van donderdag 27 september 2007 (SKO)

Undercover Lover (Veronica, 20:30) – In Undercover Lover leeft een groep vrij- gezellen samen in een villa in Spanje. Niet alle vrijgezellen zijn echt single. Als deze ‘undercover lovers’ zich tot op het laatst weten voor te doen als vrijgezel, kunnen ze veel geld winnen. Temptation Island is opgenomen in Jamaica, Marbella was het decor van Undercover Lover. Presentator Co Rowold vindt dat niet erg. “Absoluut niet! Jamaica was erg gevaarlijk, waardoor je nooit in je eentje over straat kon.

In het Spaanse Marbella kan dat wel, vertelt Co in Televizier. “Maar het grootste voordeel is het eten. Op Jamaica hadden we keukenpersoneel dat drie keer per dag een drie- of viergangenmaaltijd klaarmaakte. In drie weken kwam ik zes kilo aan! Het shirtje waarmee ik in aflevering 1 begon, paste me in aflevering 14 met geen mogelijkheid meer. Hier krijg ik af en toen één gang en hoef dus niet steeds nieuwe shirts aan te schaffen.” Volgens Co geven de kandidaten zich op om hun relatie te testen, maar ook: “Hier is de hoofdprijs 100.000 euro; daar doe je je best wel voor.” De eerste aflevering van een nieuwe seizoen Undercover Lover werd donderdagavond door 199.000 kijkers (madl: 3.2%) bekeken.

Lost in Tokyo (RTL5, 20:29) – Lost in Tokyo was donderdag voor het laatst te zien bij RTL 5. De resterende afleveringen van het realityprogramma worden niet meer uitgezonden, vanwege tegenvallende kijkcijfers. Presentatrice Renate Verbaan werd daarvan netjes op de hoogte gesteld, vertelde zij deze week in RTL Boulevard. “Er is besloten om het op een later tijdstip te herprogrammeren“, vertelt Renate. “Het doet op dit moment gewoon niet wat ervan verwacht werd. Het kan een heleboel oorzaken hebben. Er zijn ook een heleboel factoren die er in meespelen. Maar, tv is net schaken, hè? Af en toe moet je heel goed nadenken over waar je iets zet en in dit geval was het misschien niet de goede keuze.” De laatste aflevering van Lost in Tokyo trok donderdag 214.000 kijkers (madl: 3.4%).

De avond van de grote filmquiz (NPS, Ned3, 20:27) – Meryl Streep is de beste filmactrice aller tijden en Carice van Houten is de beste Nederlandse actrice. De NPS, NRC Handelsblad en de Filmkrant organiseerden de verkiezing en de uitkomsten werden donderdag bekendgemaakt tijdens De Avond van de Grote FilmQuiz, die door 601.000 kijkers (madl: 9.6%) gevolgd werd op Nederland 3. Filmliefhebbers konden de afgelopen weken via internet stemmen op hun favorieten. Opvallend was het grote aantal Europese actrices in de top 10. De Britse Helen Mirren eindigde als tweede, de Oostenrijks Romy Schneider als derde, de Britse Judi Dench als vierde en de Franse Catharine Deneuve als vijfde. Monique van de Ven eindigde bij de Nederlandse actrices op de tweede plaats, achter Van Houten.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen