Tamara Brinkman presentatrice van Roadrun

De vertrouwde Vrijdag Auto-avond van Veronica breidt zich uit met het nieuwe programma Roadrun, dat wordt gepresenteerd door Tamara Brinkman. Zij is oud-Onderweg Naar Morgen actrice, voormalig sidekick van Ruud de Wild en nu de stem van Nickelodeon en DJ bij Slam FM. In Roadrun maken drie teams van twee personen een rally door Spanje. Onderweg moeten ze allerlei opdrachten uitvoeren en zo min mogelijk kilometers maken om hun doel te kunnen bereiken.

Tamara Brinkman kijkt uit naar haar samenwerking met Veronica: “Ongeveer 10 jaar geleden ben ik begonnen bij Veronica in de soap ONM en nu dus weer terug op homebase“, vertelt Brinkman. “Dat voelt wel gek. Ook omdat ik nu de rol van presentatrice op me neem en dan meteen naar Spanje mag. Het zal een pittige draaiperiode worden maar ik heb er ontzettend veel zin in!

In zeven afleveringen doorkruisen zes voor elkaar onbekende kandidaten in een spannende rally het vasteland van Spanje. De kandidaten worden in drie teams van twee personen verdeeld en moeten tijdens hun tocht zo min mogelijk kilometers maken en diverse opdrachten uitvoeren. Het gaat dus niet om snelheid, maar om samenwerking, inzicht en een stukje geluk. De deelnemers maken kans op de hoofdprijs die bestaat uit een week lang met je beste vrienden in een villa op Ibiza.

Roadrun is vanaf 21 september om 22.25 uur bij Veronica te zien.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen