Patty Brard en Allo Allo in Lachen met de TROS

Reinout Oerlemans kijkt samen met Patty Brard terug naar de meest hilarische momenten uit het programma Babanasplit in de vierde aflevering van Lachen met de TROS (20.30 uur, Ned1). Patty Brard maakte met Bananasplit haar presentatie-debuut. In de studio praat ze met Reinout over legendarische scènes uit het programma en over maker Ralph Inbar. Ook de grappen die met verscheidene BN-ers werden uitgehaald komen aan bod. Ook is er aandacht voor de Dolly Dots en Allo Allo.

In Lachen met de TROS is een reportage te zien over de serie ‘De Dolly Dots’. De zes Dolly Dots halen bij Angela Groothuizen thuis herinneringen op aan de serie, waarin veel bekende mensen hun opwachting maakten zoals André Hazes.

Met Kim Hartman en Arthur Bostrom, respectievelijk Helga en Agent Crabtree uit de serie ‘Allo Allo’, kijkt Reinout in de studio naar de leukste fragmenten uit de serie die in Nederland voor het eerst bij de TROS is uitgezonden. Verder een kort verslag van een bezoek dat Reinout bracht aan de acteur die ‘Herr Flick’ speelde.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen