Nieuwe kok in Life and Cooking

Het zondagmiddagprogramma Life and Cooking keert aanstaande zondag 2 september terug op RTL 4. Presentatoren Carlo Boszhard en Irene Moors worden komend seizoen bijgestaan door een nieuwe kok in de keuken. Wie dit is, waar de kok vandaan komt en wat zijn of haar favoriete gerecht of specialiteit is, komt uitvoerig aan bod in deze seizoensopener. Ook ontvangt het duo diverse gasten. Zo is zondag ook de bekende Schotse ‘babyfluisteraar’ Derek Ogilvie te gast.

In het programma ‘Baby’s Wil Is Wet’ laat deze Schot zien dat hij weet wat de allerkleinsten nog niet kunnen zeggen. Ook Olga Commandeur komt langs om haar nieuwe collega bij ‘Nederland In Beweging’ voor te stellen: Duco Bauwens. De nabestaanden van de bekendste Amsterdamse volkszanger, Rachel, Roxanne en Dre Hazes, zijn eveneens van de partij in de eerste uitzending. Verder gaan er nieuwe rubrieken en spellen van start, waarin ook de nieuwe kok zijn of haar beste beentje moet voorzetten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen