Henkjan Smits voorzitter vakjury ‘Popstar’

Henkjan Smits wordt de voorzitter van de vakjury van So You Wannabe A Popstar. De talentscout is vanaf 7 september te zien als juryvoorzitter van de amusementsshow van SBS 6. Vanaf die datum gaan de live shows van start waarin de tien beste kandidaten de strijd met elkaar aangaan om de winst en dus het platencontract. De komende drie weken is te zien hoe de ruim 7000 kandidaten die zich hebben opgegeven voor de talentenjacht proberen om een popster te worden.

Duizenden mensen deden afgelopen weken auditie in de hoop door te mogen naar de volgende ronde en dus kans te maken op het platencontract. Aangezien So You Wannabe A Popstar open staat voor iedereen tussen 8 en 88 jaar en alle muziekgenres, zullen diverse audities voorbijtrekken aan de kijkers.

Het castingteam, samengesteld uit betrokkenen van de eerste serie van So You Wannabe A Popstar, kiest uiteindelijk de tien beste kandidaten die mee mogen doen aan de live shows die vanaf 7 september van start gaan. In de live shows zullen de potentiële popsterren wekelijks worden beoordeeld door een vakjury en de kijkers thuis. De jury wordt voorgezeten door Henkjan Smits en hij zal samen met drie andere juryleden uit de muziek- en entertainmentwereld de optredens van de kandidaten van commentaar voorzien. Wie die overige drie juryleden zijn, maakt SBS 6 bekend op maandag 3 september tijdens de perspresentatie.

So You Wannabe A Popstar is vanaf aanstaande vrijdag 17 augustus om 20.30 uur te zien en wordt gepresenteerd door Nance en Gerard Joling. (Foto: SBS/Elvin)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen