Gordon: ‘Ik mis Gerard helemaal niet’

Zanger Gordon is zondag te zien in de eerste aflevering van het nieuwe RTL 4-programma Gillend naar Huis, waarin hij met families uit Nederland vakantie viert. Het programma lijkt op het programma Joling en Gordon over de vloer, maar dan zonder Gerard Joling. Gordon mist de SBS 6-presentator niet. “Om eerlijk te zijn? Nee, helemaal niet“, aldus Gordon in het AD. “Ik heb enorm met hem gelachen tijdens onze serie en hij is een goede vriend. Maar Gerard had dit niet aangekund.

Volgens Gordon is het programma te zwaar voor Gerard. “De opnames zouden continu stil hebben gelegen vanwege die graftak, haha. Wij halen nou eenmaal het slechtste in elkaar naar boven, dus het zou een grote klaagzang en zeurpartij zijn geweest. Zonder Gerard kon ik tenminste snel doorwerken zonder onderbrekingen.

Gordon bezocht voor de serie Hollandse campings, Spaanse costa’s en het eiland Kreta. “Ik reis een maand voor de serie en ik ben werkelijk compleet uitgewoond. Dit kost me onwijs veel energie. Ik ben sowieso het liefste thuis, maar nu heb ik alle hoeken en gaten van Europa gezien. Voor mijn eigen lol ga ik naar plekken als Mikonos, Miami, Cannes en St. Tropez, en uiteraard wel geheel verzorgd en in stijl. Maar nu ben ik bijvoorbeeld in zo’n massahotel in Malgrat gepropt. Het leek wel een oorlogsbunker in de voormalige DDR, vreselijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen