Vrienden van Amstel Live! naar Nederland 3

Geplaatst op wo 25 jul 2007 om 19:41Het muziekfeest De Vrienden van Amstel Live! in Ahoy’ wordt vanaf volgend jaar uitgezonden door Nederland 3. Op de radio doet Radio 2 verslag. Dat meldt Novum. In de voorgaande jaren werd de concertregistratie op RTL 4 uitgezonden. Op 3 februari is het evenement, dat gepresenteerd wordt door Ellen ten Damme, voor het eerst te zien bij de NPS op Nederland 3. In de week die daaraan voorafgaat, zendt Radio 2 live vanuit Ahoy sfeerreportages uit van de shows. Op 1 februari kan men live meeluisteren.


8 Reacties op “Vrienden van Amstel Live! naar Nederland 3”


 1. elg

  alleen jammer dat de tv uitzending maar 90 minuten duurt (zie radio 2.nl)

  bij rtl duurde t ruim 3 uur

 2. Thom

  Off
  Iets positiefs doen
  Geven in plaats van nemen
  Mensen blij maken, dat voelt goed!

  Voor een nieuw RTL4 programma zoekt Wendy van Dijk weldoeners! Mensen die een verschil willen maken in het leven van andere mensen. Als iedereen wat goeds doet voor een ander, dan maken we Nederland met z’n allen nog mooier.

 3. Anoniem

  Ja, bij RTL duurde het 3 uur en daar zat de reclame ook bij!

 4. Jeroen

  @ thom: bron?

 5. Mark W

  @jeroen:
  http://www.rtl.nl/wendy gok ik ;-)

 6. Bart

  Er was net ook al een oproep voor op tv, dus dat kan de bron ook al zijn….

 7. mari

  dit jaar nog op ned3 volgend jaar naar veronica en dan kijkt er geen hond meer naar JAMMER

 8. JB

  Ik vind dat er een hoop artiesten meer reklame hebben gemaakt voor het feest na de optredens. Als je dat allemaal hoort is het daar een groot drankfestein, ik dacht dat BN’s ook nog wel een voorbeeld functie hadden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.