‘Ruzie Gouden Kooi te hard en beneden peil’

Een ruzie tussen de bewoners in De Gouden Kooi is maandag dermate uit de hand gelopen, dat de programmama- kers hebben besloten de regels van fysiek geweld aan te scherpen. “Er kan geen boete of sanctie komen te staan, maar directe verwijdering uit de Villa“, lieten de makers weten. ‘Miljonairs’ Lieke en Huub (foto) moesten het tijdens de ruzie ontgelden. Zij werden flink aan- gepakt door alle overige bewoners. “Dit kan niet door de beugel. Het is te hard en beneden alle peil.

De redactie van De Gouden Kooi noemt het ‘misselijkmakend’ dat zes bewoners tegen twee bewoners samenspanden. Bij Amanda, Natasia, Jaap, Brian, Nadia en Dennis wordt 1000 euro ingehouden op de borg en wordt 100.000 euro ingehouden op de eventuele jackpot. Ook krijgt Jaap nog een aparte boodschap. “Jaap, dit is jouw eerste boete en dat je hier je medewerking aan heb verleend is uitermate teleurstellend.

Filmpjes van de ruzie zijn online te vinden via de videowebsite Youtube: a, b en c.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen