Groot en klein nieuws in Wat nu?!

Geplaatst op ma 30 jul 2007 om 10:43

Leon Verdonschot presenteert om 19.30 uur de eerste aflevering van het nieuwe, live praatprogramma Wat nu?! op Nederland 3. In dit programma wordt het gesprek van de dag geïllustreerd met fragmenten en filmpjes afkomstig van internet. Het grote en kleine nieuws van de dag wordt becommentarieerd door een panel van diverse deskundigen, afkomstig uit de wereld van onder meer sport, politiek, technologie, amusement, rechtspraak, cabaret, journalistiek, literatuur en cultuur.

Leon Verdonschot en Isolde Hallensleben presenteren ‘Wat nu?!’ ieder twee weken: Leon de eerste en vierde week en Isolde de tweede en derde week.

De panelleden in de eerste aflevering zijn advocaat Jan-Hein Kuipers, schrijfsters Susan Smit en Manon Uphoff, ‘podcast-priester’ Roderick Vonhögen en tot slot PvdA-Kamerlid Mei Li Vos.

Wat nu?! is van maandag 30 juli tot en met vrijdag 24 augustus elke werkdag, live vanuit Studio Plantage in Amsterdam om 19.30 uur te zien op Nederland 3.
19 Reacties op “Groot en klein nieuws in Wat nu?!”


 1. Anoniem

  DIT WORDT EEN FLOP!

 2. Pieter

  flikker op met die Leon Verdonschot, als ik Limbo’s wil horen verhuis ik wel naar limburgs. Hoe moet eerst eens normaal Nederlands leren praten. Door hem gaat dit programma floppen!

 3. Chiel

  Vond hem ook erg slecht in de keren dat Wat heet wél leuke gasten had en hij er zat… Maar ik las ook op verschillende sites dat hij ‘een nieuw’ talent was… Ik vind ‘m niks! Zal het programma vanacht eens opnemen ;)

 4. JM

  als er iemand niet kan presenteren is hij het wel…

 5. Mich

  wat een lekkere vent

 6. JM

  als er iemand niet kan presenteren is hij het wel!!

 7. Mike

  @ JM. Inderdaad. Ik snap ook niet waar ze die vandaan hebben gehaald. In Wat heet kapte hij het gesprek continu af.

 8. michel

  intervieuwd misch niet eens zo slecht maar zn accent is mateloos iritant! denk dat dit programma gaat floppen en dat hij de oorzaak is! wat mij btreft had isolede dit met jakshals frank samen moeten doen! waarom? omdat ik denk dat hij ook heel leuk commentaar kan geven op de filmpjes van internet!

 9. Bart

  @Michel: Dus wat jij zegt is eigenlijk: al die Limbo’s en Brabanders de buis af omdat hun accent zo irritant is? En waar kom jezelf vandaan als ik vragen mag?

 10. JM

  @ Bart
  haha Michel komt zeker uit friesland;)

 11. Arjan

  @Michel: heb jij de kleuterschool wel afgemaakt? intervieuwD? iRitant?

 12. Paul

  en..? vond het eerlijk gezegd wel ok… en menschen uit de randstad… nederland is groter hoor…

 13. Yossarian

  Het viel mij ook zeer mee. Het is in ieder geval beter & inhoudelijker dan Wat heet!

  Nu alleen Verdonschot nog FF op logopedieles sturen! ;-)

 14. Sander

  Ik verwacht ook een flop ga na vandaag niet meer kijken vond het te saai.

 15. Jaap

  Wat een vreselijk programma.. ik weet niet waar ze die leon vandaan hebben gevist.. maar daar lag ’t nog geen eens aan.. het is gewoon ’n vreselijk programma zonder sfeer en boeiende gesprekken/gasten itt dwdd

 16. Goochem

  Om nu al van een flop te spreken vind ik erg vroeg, al zullen de kijkcijfers niet veel gaan stijgen t.o.v. Wat Heet. Niet omdat het slecht(er) is, maar omdat het grote publiek liever naar een inhoudloos programma kijkt op dat tijdstip. Zeker diegenen die nu al van een flop spreken.

 17. Steven

  verdonschot is een aardige popjournalist; niet meer niet minder. maar da’s tegenwoordig goed genoeg om bij de publieke of commerciele omroep een programma aan elkaar te mogen praten. het enige pluspunt van dit programma is dat die blije miep matthijs van nieuwkerk er niet in zit.

 18. Jack de Groot

  Waardeloos, links georienteerd Vara programma. Verdonschot kan niet presenteren en is onverstaanbaar. En die oorbel in dat linkeroortje….verschrikkelijk! Dat was begin jaren 90 nog wel hip maar is anno 2007 gewoon zielig!

 19. Wouter Esten

  Links programma? Onzin. Valt nu juist heel erg mee voor een Varaprogramma. Gisteren zaten Frits Hoefnagel en Kay van der Linde en een behoorlijk rechtse onderneemster aan tafel, en zo links is die Verdonschot ook niet. Die het trouwens erg goed doet, hij stookt het vuurtje op en kapt keihard af als mensen zichzelf herhalen of eromheen draaien. Ik kijk er graag naar.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.