Viola Holt liet presentatie RTL Boulevard schieten

Viola Holt liet de presentatie van RTL Boulevard schieten voor het runnen van haar restaurant in Mexico. Dat onthulde Holt maandag in de showrubriek. Voormalig programmadirecteur Leo van der Goot zag Holt wel zitten als presentatrice van RTL Boulevard, maar ‘La Holt’ dacht daar anders over. “De dag waarop ik mijn restaurant in Mexico opende, was de dag dat Leo van der Goot mij belde om te vragen of ik RTL Boulevard wou presenteren. Toen heb ik ‘nee’ moeten zeggen.” Uiteindelijk koos RTL voor Beau van Erven Dorens als presentator.

De presentatrice kon zich destijds weinig voorstellen bij een roddelrubriek op televisie. “Leo van der Goot zei: ‘Het wordt een programma over roddels en we zijn bezig met Albert Verlinde‘. Rare titel ‘Boulevard’, dacht ik. Wist ik toen veel.

Het was een makkelijke beslissing om het aanbod te weigeren. “Mijn man moest ook eens een keer aan de beurt komen. We hebben vijf jaar in Mexico gewoond.” Op de vraag of ze spijt van haar beslissing heeft, antwoordt Holt: “Nu wel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen