Veel aandacht voor EK Voetbal onder 21 bij Tien

Televisiezender Tien besteedt in de maand juni uitgebreid aandacht aan het UEFA EK Voetbal onder de 21 jaar. “Na het grote succes van vorig jaar – toen de uitzending van de finale Nederland- Oekraïne op het hoogtepunt 4,6 miljoen kijkers aan de buis wist te kluisteren – staat Tien ook dit jaar weer volledig in het teken van het evenement“, aldus Tien. Van 10 tot en met 23 juni worden alle wedstrijden live uitgezonden.

Tien volgt ‘de jongens van Foppe de Haan‘ op de voet met verschillende programma’s. Tijdens de speeldagen staat Tien de gehele avond in het teken van het voetbalevenement. Tussen 18.00 en 20.00 uur en 20.30 en 22.30 uur zijn de diverse wedstrijden te zien. Om de wedstrijden heen laten presentator Wilfred Genee en vaste analisten Jan Mulder en Ruud Gullit hun licht schijnen over de verrichtingen van de diverse landenteams en de ontwikkelingen in de poules.

Jan Joost van Gangelen houdt de kijker in juni dagelijks op de hoogte van het reilen en zeilen van het Nederlands Elftal in het EK Journaal (20.00 uur). Als reizende reporter volgt hij Foppe’s elftal niet alleen rond de wedstrijden en op het trainingsveld, maar ook daarbuiten. Foppe de Haan voorziet hem daarbij van commentaar.

Tevens is er in in juni elke avond rond 23.00 uur een late night talkshow rond het EK. Humberto Tan blikt met vaste analist Jan van Halst en andere studiogasten terug op de hoogte én dieptepunten van de dag. Tussendoor schakelt hij rechtstreeks naar vliegende keep Jan Joost van Gangelen.

Zie ook het uitzendschema van Tien in de maand juni (pdf-formaat).

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen