SBS 6 brengt Vlaamse Groeten uit de Rimboe

Na het succes van de Nederlandse reeksen Groeten uit de Rimboe, brengt SBS 6 vanaf zaterdag 26 mei wekelijks om 22.00 uur de Vlaamse variant op dit programma. Acht weken langs is te zien hoe Belgische gezinnen drie weken samenleven met diverse primitieve volkeren in verschillende delen van de wereld. Tijdens de drie weken ‘vakantie’ leren de Belgen de inheemsen kennen en zij de Belgen.

Zusterzender NET 5 brengt in juni het programma Make me a supermodel op de buis. Internationaal model en actrice Rachel Hunter presenteert dit programma waarin zowel mannelijke als vrouwelijke kandidaten de dagelijkse sleur willen inruilen voor de internationale miljoenenwereld van het supermodel. Drie weken lang leven de 13 kandidaten samen in een villa waar ze lief en leed zullen delen. Elk van hen stort zich in het onbekende en zal vechten voor een plaats in de wereld van het supermodel. De laatste drie kandidaten mogen zich bewijzen in een live-finale op de catwalk. Het programma is vanaf 10 juni elke zondag om 18.30 uur te zien.

SBS-zender Veronica introduceert in de maand juni een aantal nieuwe programma’s, waaronder Fight for fame. In Fight For Fame (iedere zaterdag om 19.30 uur) krijgen vijf jonge acteurs de kans aangeboden om zichzelf te bewijzen. Maar slechts één van hen wint de felbegeerde hoofdprijs: een jaarcontract bij castingbureau Acme Talent en Literary. Door middel van verschillende strenge auditierondes mogen de acteurs aan een bureau laten zien wat ze aan talent in huis hebben.

Vanaf dinsdag 12 juni zendt Veronica de nieuwe series Surface (20.30 uur) en Day Break (22.45 uur) uit. Surface is een dramaserie over de onderwateravonturen van vier uiteenlopende karakters. Ze nemen de kijker mee naar de bodem van de oceaan waar ze de meest mysterieuze verschijningen tegenkomen. In het dertiendelige Day Break komt hoofdrolspeler detective Brett Hopper in de meest bizarre situaties terecht. Hij beleefd een dag waarbij alles misloopt en hoopt die snel achter zich te kunnen laten. Dit lukt hem echter niet, omdat hij deze dag telkens weer opnieuw beleefd. Hij wordt verdacht van een mysterieuze moord en probeert zijn onschuld te bewijzen.

Zie ook de uitzendschema’s van NET 5, SBS 6 en Veronica in juni (pdf-formaat).

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen