RTL Nederland in juni met ‘ijzersterke programma’s’

De zenders van RTL Nederland (RTL 4, RTL 5 en RTL 7) introduceren in de maand juni ‘nieuwe ijzersterke pro- gramma’s’. Dat laat de zendergroep weten. Bij RTL 4 worden in juni de Formule 1 races van Canada en de VS live uitgezonden. Op dinsdag 5 juni komt de kijker te weten wie, na een lange afvalrace, de man van Froukje de Both wordt. Op zondag gaat RTL 4 vanaf juni topfilms als Gone In 60 Seconds, 2 Fast 2 Furious, Titanic en The Bourne Supremacy uitzenden.

De vrijdagavond blijft ook in de zesde maand misdaadavond bij RTL 4. Zoals eerder bekend werd verhuist de misdaadserie CSI Miami van RTL 5 naar RTL 4, waar de serie ook in juni om 20.30 uur te zien zal zijn. Na CSI Miami volgen om 21.30 uur nieuwe afleveringen van de advovatenserie Shark met in de hoofdrol James Woods.

Spanning en intriges spelen vanaf juni de hoofdrol in alweer het vijfde seizoen van het succesvolle Noppen en Naaldhakken. Ook bij RTL 5: de Amerikaanse hitserie Heroes, waarin mensen ontdekken dat ze buitengewone gaven hebben.

RTL 7 brengt in juni volop sport en films. De zender brengt veel live wedstrijden van het Moto GP kampioenschap. Daarnaast zendt RTL 7 films als The Shawshank Redemption, Dead Man Walking en Billy Elliot uit. Vanaf 25 juni wordt dagelijks verslag gedaan van het grootste grastoernooi ter wereld, Wimbledon.

Zie ook de uitzendschema’s van RTL 4, RTL 5 en RTL 7 in juni (pdf-formaat).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen