Rob Geus terug met nieuwe serie De Smaakpolitie

Rob Geus is vanaf woensdag 25 april terug met een nieuwe serie van De Smaakpolitie. In deze nieuwe reeks afleveringen onderwerpt de keurmeester keukens aan vergaande controles. Monsters van het spoelwater, vaatdoekjes en keukengereedschap worden in het laboratorium nader onderzocht. In de nieuwe rubriek Smakeloos wordt de hygiëne van toiletten en de leu- ningen van roltrappen onderzocht.

In de rubriek test de redactie van het programma iedere week alle bronnen van bacteriën, waar de kijker dagelijks mee te maken krijgt, zoals de roltrappen in een warenhuis, de wc-bril van het tankstation, de toiletten van de NS en ook onderzoekt De Smaakpolitie hoe ‘vies’ het gemiddelde winkelwagentje is.

Ook nieuw is de rubriek waarin bekende Nederlanders producten van verschillende fabrikanten testen op smaak. In ‘de smaak van de sterren’ test een bekende Nederlander een product dat tot ieders verbeelding spreekt. Jody Bernal stort zich op drinkontbijtjes, Patty Brard op tompoucen en Maureen du Toit test pannenkoeken.

De strenge, maar rechtvaardige keurmeester wijst eigenaren terecht die het niet zo nauw nemen met de regels, maar beloont ook diegenen die hun zaakjes wel op orde hebben met het Smaakpolitie-Keurmerk. De Smaakpolitie werd het afgelopen seizoen door gemiddeld 700.000 kijkers bekeken. De nieuwe reeks van De Smaakpolitie is vanaf woensdag 25 april om 21.30 uur te zien bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen