Renate Verbaan presenteert finale ‘Next Top Model’

Geplaatst op Sat 21 Apr 2007 om 10:23Presentatrice Renate Verbaan zal op 14 mei de finale van het RTL 5-programma Holland’s next top model aan elkaar praten. Dat meldt Novum Nieuws. Model Yfke Sturm, het gezicht van de reguliere afleveringen van het programma, zal tijdens de finale uitsluitend jureren. Momenteel zijn nog vijf modellen in de race voor de felbegeerde titel: Kim, Sabrina, River, Christa en Bodil. De winnares krijgt een contract van vijftigduizend euro bij modellen- bureau Max Models. Renate Verbaan presen- teerde eerder voor de zender het televisieprogramma Beauty en De Nerd (foto).


13 Reacties op “Renate Verbaan presenteert finale ‘Next Top Model’”


 1. Johan B.

  Kan die Yfke niet gewoon de presentatie doen. Doet Renate mee in de finale en wint ze die met glans!!

 2. Craig

  Wanneer komt er weer een reeks America’s Next Top Model?

 3. Carmen

  @ Craig:

  Volgens mij na dit seizoen van HNTM…

  Renate zou in eerste instantie al een veel beter presentatrice zijn geweest voor dit programma. Renate is ook model (geweest), dus waarom niet?

 4. Dayslover

  #Craig: Na Hollands nex top Model komen Herhalingen van Americans Next Top Model, dat stond in de schema’s, maarja herhalingen?? beetje vaag

 5. Paul

  ik hááááááááááááááááááááááááááááááááát yfke omg wat praat zij kut zeg ik wil karen mulder!

 6. TOTP

  Waarom heeft de HNTM finale een host nodig, of wijkt de HNTM finale af van de normale ANTM finale?

 7. Wwz

  @paul

  Karen Mulder is op een gegeven moment ingestort, besloot de showbizz te verlaten en is nu voornamelijk huisvrouw. Ik zie haar niet zoiets doen.

 8. Dayslover

  @TOPT: Ja die wijkt wel af ja

 9. danielle

  renate heeft een carriere gehad van modellenwerk dat niet verder ging dan werken voor de wehkamp, fhm en wat dingen in japan. weinig geloofwaardigheid voor de kijker, sponsoren en de modellen als iemand zoals renate topmodellen moet gaan opleiden en trainen als ze niets maar dan ook niets heeft van een TOPmodel. als je t mij zegt had Yfke het gewoon moeten doen maar waarschijnlijk kan ze de modellen dan niet coachen en beoordelen tijdens de finale. overigens vind ik dat Yfke wel enorm is gegroeid in haar rol. voor een dame van 25 met weinig tv tot geen tv ervaring zie ik haar met de week verbeteren.

  ANTM kunnen ze beter van de buis houden, scoort minder kijkcijfers dan HNTM en het hele jaar door NTM gaat op een gegeven moment vervelen.

 10. Anonymous

  @ Danielle; Nee hoor dat verveelt niet zo snel.

  Ik heb gehoord… dat Yfke te slecht zou zijn in presenteren om een live show te presenteren. Dat de regulieren afleveringen van HNTM erg lang duren voordat ze zijn opgenomen omdat Yfke zo vaak haar teksten niet kan brengen en alles overnieuw moet. En dat er dus daarom voor gekozen is om Renate de live finale te laten presenteren.

 11. Linsey

  Carmen, ik vind beetje vaag van je want Yfke was ook model en ik vind dat zy het hartstikke leuk doet dus ik snap jullie commentaar echt niet hoor.. ^o)

 12. Linsey

  & HNTM is niet live. ook de finale niet. =S

 13. NiC

  Yfke:

  1) Spreekt geen ABN
  2) Personality komt niet over
  3) Niet al te pienter

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.