Pirates Of The Caribbean centraal bij filmmaand Veronica

De Meimaand Filmmaand van Veronica staat dit jaar in het teken van de film Pirates Of The Caribbean. Het subthema van de maand is trilogieën. Op 23 mei gaat deel drie van Pirates Of The Caribbean: At World’s End in première. Presentatrice Suzanne de Jong is het gezicht van de meimaand en presenteert ook een bijbe- horend programma. Ze interviewt hierin verschillende castleden van de derde film en ook zijn er beelden van de film te zien.

De Meimaand Filmmaand start op 1 mei en het programma van Suzanne is vanaf donderdag 3 mei bij Veronica te zien. Tijdens de filmmaand brengt de zender 48 films op de buis, waaronder trilogieën van de Matrix, Lethal Weapon en Scary Movie. De donderdagen staan in het teken van pirates met het programma van Suzanne en verschillende films met Johnny Depp in de hoofdrol. Op donderdag 24 zendt Veronica bijvoorbeeld deel 1 van Pirates Of The Caribbean:The Curse Of The Black Pearl uit. Tot slot staan er ook enkele televisiepremières in de meimaand te zien, zoals The Last Samurai met Tom Cruise, de comedy Eurotrip en Blade: Trinity.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen