ONM neemt verhaallijn op in Second Life

De populaire BNN-soap ONM filmt een verhaallijn rondom de groeiende virtuele wereld Second Life. Het is volgens de omroep voor het eerst dat een Nederlandse serie een verhaallijn opneemt in de virtuele wereld. “Dat ONM zich nu ook bevindt in de virtuele wereld past precies in de wens van BNN om ONM te laten aansluiten bij de de huidige tijdgeest en aandacht te hebben voor maatschappelijke thema’s“, aldus een woordvoerder. In de afleveringen die begin volgend seizoen (september) op de buis te zien zijn, komt Esmee door haar vriendje Sam in aanraking met de digitale wereld Second Life.

Aanvankelijk snapt ze niet wat de lol ervan is, maar al snel krijgt ze de smaak van het virtuele leven te pakken en maakt ze zelf een alter ego aan. Haar naam in deze virtuele wereld luidt ‘SuzyQ Graves’ (foto). Esmee vindt vrienden in de alternatieve wereld en met één ervan Bink Broome klikt het bijzonder goed. Maar, is Bink wel wie hij zegt dat hij is of speelt iedereen in Second Life toch alleen maar een rollenspel?

De laatste aflevering van ONM is op vrijdag 11 mei om 19.00 uur bij BNN op 3 te zien, maar dit betekent nog lang geen vakantie voor de acteurs. In tegenstelling tot eerdere berichten in de media lopen de opnames namelijk gewoon nog tot door tot half juli.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen