Lange Frans presenteert My Best Friends

Bij Veronica gaat vanavond het nieuwe programma My Best Friends van start. In deze reallifeshow krijgt één persoon de kans om een ultieme droomreis te winnen samen met zijn vier beste vrienden. De eerste aflevering van het nieuwe programma speelt zich af in New York. Vera, de hoofdvriendin wil graag samen met haar vriendinnen naar de Big Apple om alles uit Sex And The City te zien en zich helemaal zoals de hoofdpersonen uit deze populaire serie te voelen. Lange Frans neemt deze aflevering voor zijn rekening.

In My Best Friends staat het begrip vriendschap centraal en wordt deze op de proef gesteld. De vier meiden moeten verschillende vragen beantwoorden over Vera. Doen zit dit goed, dan gaan ze door, maar is het antwoord fout dan moet Vera één van hen naar huis sturen. De vriendinnengroep is helemaal weg van Sex And The City en willen dolgraag naar New York om hetzelfde leventje te ervaren.

Lange Frans en Karlein Nolet presenteren om beurten een aflevering. In de tweede aflevering gaat Karlein met Sjoerd en zijn vrienden op stap die samen de rock and roll band Bob and the Blue Band vormen. Hun wens is om in een stadion te spelen. Ze gaan echter niet alleen naar het Gelredome, maar gaan ook op bezoek bij CAZ!

My Best Friends is vanaf vanavond wekelijks om 21.40 uur te zien bij Veronica.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen