Kijker beslist mee in finale Holland’s next top model

De drie finalisten van het programma Holland’s next top model krijgen op maandag 14 mei de kans om zich voor de allerlaatste keer te bewijzen aan juryvoorzitter en topmodel Yfke Sturm, haar deskundige medejuryleden én de kijker. Tijdens een ‘spectaculaire’ live finale vanuit de Lichtfabriek in Haarlem lopen de drie overgebleven modellen in spe een catwalkshow, waarbij de ogen van de gehele fashion- en glamourwereld op hen zijn gericht.

RTL 5-presentatrice en ex-model Renate Verbaan presenteert de liveshow vanuit Haarlem en voelt de jury na elke run aan de tand over de presentaties op de catwalk. Het juryoordeel weegt zwaar, maar is niet doorslaggevend: dit keer beslist de kijker mee. Direct na de uitzending op maandag 7 mei aanstaande kan de kijker per sms laten weten wie volgens hem of haar moet winnen.

De winnares sleept een modellencontract ter waarde van 50.000 euro in de wacht bij het gerenommeerde modellenbureau Max Models. Daarnaast krijgt zij een cover op de Nederlandse Glamour, is zij te zien in een grootscheepse reclamecampagne van een cosmeticagigant en krijgt zij een luxe auto cadeau.

Zodra de winnares bekend is, staat een politie-escorte klaar om de winnares en Yfke zo snel mogelijk naar de studio van de RTL 5-talkshow Jensen! te vervoeren, waar zij gezamenlijk live in de uitzending zullen plaatsnemen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen