Hilde Kuiper nieuwe presentatrice Hart van Nederland

Hilde Kuiper is aangetrokken als presen- tatrice bij SBS 6. Vanaf dinsdagavond is zij te zien als een van de gezichten van de late editie van Hart van Nederland. Door de komst van Hilde bestaat het presentatieteam van Hart van Nederland nu uit acht personen. Naast Hilde staan Milika Peterzon, Cilly Dartell, Maureen du Toit, Marlayne Sahupala, Selma van Dijk, Gallyon van Vessem en Evelien de Bruijn in wisselende duo’s achter de presenta- tiedesk. Hart van Nederland bestaat uit een vroege editie en een late editie.

De 36-jarige Hilde Kuiper is vanavond naast Milika Peterzon voor het eerst te zien als presentatrice van de late editie van Hart van Nederland om 22.30 uur. Hilde is afkomstig van RTV Utrecht, waar ze het nieuwsprogramma U Vandaag presenteerde. Eerder presenteerde Hilde voor dezelfde zender het wekelijkse interviewprogramma Utrecht Centraal. Daarin sprak ze elke week met een bijzondere Utrechter, zoals bekende (oud)-Utrechters en Utrechters met een opmerkelijk verhaal.

Hilde Kuiper besloot na een studie psychologie aan de Universiteit van Utrecht over te stappen naar de televisiewereld en gaat aan de slag bij stadsomroep Utrecht en werkt daarna onder andere bij René Stokvis Producties en IdtV. Vanaf 2002 is Hilde werkzaam bij RTV Utrecht. Eerst als verslaggever op de nieuwsredactie en de laatste jaren als presentatrice van onder andere het regionieuws. Sinds september 2005 presenteert ze het nieuwsprogramma U Vandaag. Hilde woont samen en is moeder van twee kinderen; zoon Julius (2001) en dochter Fenna (2005). (Foto: SBS/Elvin)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen