Televisieserie over gemeente Emmen bij RTL

De gemeente Emmen staat centraal in het nieuwe programma Voor hetzelfde geld in Emmen dat vanaf januari te zien is bij RTL. De televisieserie, die voor een groot gedeelte door de gemeente betaald wordt, gaat 550.000 euro kosten. Dat meldt het Dagblad van het Noorden. In het programma worden tien families uit verschillende delen van Nederland gevolgd die besluiten om naar Emmen te verhuizen. Hun huidige werk- en woonsituatie wordt vergeleken met de nieuwe situatie in Emmen.

Cees Bijl, burgemeester van de gemeente, verwacht dat Emmen landelijk beter bekend zal worden door de serie. “Veel mensen kennen Emmen alleen maar van de dierentuin. Het wordt hoog tijd dat daar verandering in wordt gebracht.” Voor de serie, tien afleveringen van 25 minuten, werkt de gemeente samen met RTL Nederland en de televisieproductiemaatschappij Blue Circle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen